Vikos Gorge Dag Sex

  • Löpning mot Vikos Gorge – Canyon.

” I’m sorry, today’s breakfast was a disaster ” så började grabben idag på frukosten och vi som tyckte detta var den bästa frukosten hittills 😀 Bordet var sprängfyllt och maten fortsatte att komma, som avslutning frågade han om vi ville ha pannkakor och det var ju klart vi ville. Fast det var inte riktigt svenska pannkakor vi fick, istället för stekning, så var degen friterad, såg knepiga ut och serverades med honung. Smaskens, magen var nu riktigt tungt lastad inför löpturen.

Alla bilder idag har tagits med GoPRO.. .

  • Grabbarna grus & T-W.

Vikos Gorge är enligt Guinness Book of Records djupaste canyon i proportion till sin storlek. Så vi var ju bara tvungna att utforska i form av löpning och ta oss uppöver. Den var 2 mil lång och som djupast 1000m. Här passerar vi mitten, som antagligen är en fors under våren och löpte längs den uppåt.

  • Mäktiga vyer bjöds det på.

Regnet började här smått falla, men var bara skönt med den ”tropiska” värmen och lätt regn i luften. Vi vände ungefär här och hann inte längre upp än såhär, även om man var sugen var det dags att vända. En lång väg hem och med väderskiftet i kalkylerna, skulle det inte gå enklare hem.

  • Vacker löpning på tillbakavägen.

  • Vi fann en Eldsalamander längs stigen.

Innan vi hann klura på om den var giftig, hade Joel redan hunnit o peta på den. Tydligen lite smågiftig och bilden togs med distans. Men tror inte den är värst farlig för oss, mest för andra rovdjur som försvarsmekanism.

  • Vikos Gorge Canyon – Mäktigt.

  • Åååh så kom regnskuren.

Från ändå hyfsat behagligt regnväder, öppnade sig himlen ordentligt och bara öste ner. Ganska kallt regn och smått blåsigt, bara o tjura ner stavarna och ta sig framåt 🙂 Nejrå, var vackert med mystiken i dalen och jag gillar att löpa i regn. Som avslutning sprang vi förbi vindruvor och plockade med oss en klase vardera. Klockan stannade på 2,5h och nästan 800 höjdmeter, ett mycket fint pass och otroligt skönt att hoppa in i duschen på.

Lunchen var böner, sallad och vatten, i Grekland blir man inte tjock 🙂
Grabbsen är nu ute och för ett lugnt eftermiddagspass, kvar är Lager & Erik som vilar eftermiddag. Vädret verkar bättra på sig och vi får se hur kvällen eskalerar sig.

Today we went running through Vikos Gorge after we had googled it and got to know it was unique. Apparently it’s worlds deepest in proportion to it’s size, really nice running and beautiful environment. On our way home the rain started to poor down, but with great company, it was really not an issue with the rain and nice way back home. Total 2,5h running and around 800m climbed in total.

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *