Vi köttar på ändå

  • Levererat bilderna till 60 Nord.

Morgonen bjöd på lite redigering på olika sekvenser och även lite mejlande. Återkoppla med O-Ringen och han hade några ändringar, så det projektet dröjer lite. Hade tagit en enklare frukost i farten och drog sedan upp vid 12 till Valbergsängen för lunchmöte. Där träffade jag Dennis och vi öppnade upp samtalet om samarbetet. Lite idéer och tankar diskuterades, vi måste ju börja någonstans och orden mellan oss var positiva. Kan bli riktigt bra, jag tror hårt på idén och vi får se hur den eskalerar.

Efter mötet var det hem och redigera lite bilder till 60 Nord, hann klart med det och levererade till Sara. Bjöd in NicoKing på kaffe och vi halvdog i soffan bägge två, men inte länge..

  • Disciplin får man inte av kontinuitet,man tar det!

Hängiga var vi i soffan, men sen jäklar bestämde vi oss för att dra ut och träna. Vädret verkade hoppfullt, vi tog först ett varv på Valberget och sen bestämde oss för att ta rundan på Utterbyn. Vi båda körde på segare rull, på hemvägen öppnade sig himlen rejält och det öste ner. Men lika glae var vi för det och kunde faktiskt skratta bort det. Klassblöta men med leende på läpparna, stakade vi till Valberget för att lägga ett sista varv där och fick ihop 2h. Ett bra pass kroppsligt, mycket skratt, bra tempo och skönt med såna pass också, när det är lite jäkligt 😉

Nu hemma efter en mäktig tallrik tacos, blir det att pyssla lite på datorn.

Imorgon möte kl 10ABF, filma för SWEARE på eftermiddagen och eventuellt att man kommer ut på en träningsrunda på kvällen själv. Vi får la se.

Ginkoje!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *