Vi hinner det också!

 

  • På pålats i Övik igen 🙂

Yes då ska vi försöka summera denna dag.

Sent blev det igår, vi hade möte och sedan säng kring midnatt. Upp 08 och sätta igång direkt. Vi filmade hela förmiddagen för ett hemligt projekt och körde på stenhårt fram till lunch. Tyvärr kan jag inte prata om projektet mer i detalj, men vi fortsatte lite efter lunch innan vi stack på nästa äventyr.

  • Bryntessons föredrag.

Väl i Övik checkade vin på konferenssalen och höll i ett föredrag. Brynte höll i snacket, jag tog lite kort och det var för Novo Nordisk samt läkare i regionen inom diabetes.

  • Ca 100 pers på plats.

  • Givetvis en maxad gruppbild 😀

Hört hans föredrag nu 3-4 gånger och blir fortsatt lika rörd av hans historia. Speciellt när jag får se filmen jag klippt ihop specifikt för föredragen där vi visar High & Low summerat. Skär i hjärtat när jag ser Robin gråta efter målgång och stolt ända in i benmärgen över projektet.

  • Incheckad på hotellet och på startat kaos i rummet.

Vi var hemma strax efter 22, på vägen tillbaka hade vi telefonmöte med Mathias Fredriksson som är vår arbetsgivare imorgon och gjorde även en plan för morgondagen. Tankarna sprutar, skratten delas och vi är båda grymt taggade på helgen. Nu har jag satt 486 batterier på laddning ( känns så iallafall ) allt ska läggas i ordning och förberedas för start 07:45Brynte kommer för att plocka upp mig.

Som tidigare nämnt, kommer bli kaos att blogga men ska verkligen försöka. Filmerna vi producerar här kommer publiceras morgonen dagen efter och därför väntar arbete in på småtimmarna för att det skall lyckas. När de filmerna är klara på natten, först då kommer jag blogga och endast korta summeringar, några behind the scenes och historier om dagen. Men prio film.

Nu lär jag fortsätta styra kasoet och se till att det blir endast 95% kaos 😉

Hörsch, hâj.
T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *