Vem är T-W?

Tom-William Lindström
CONTENT UNIFY
T-W MEDIA

Har sin boning i Falkenberg och har löpande uppdrag inom mediaproduktioner
Content Unify är ett dotterbolag till T-W MEDIA. Från första början startade jag ”Friendsgalan” vid 18 års ålder
som arrangerade antimobbningsgala tillsammans med Friends, strax därefter startades ”Derma Photos”
som plåtade i Stockholms nöjesvärld så som på Sturecompagniet, Gröna Lund, Summer Burst mfl.

Därifrån har jag tagit med mig det bästa och tagit in även rörlig bild i företaget. Som nu på senare tid har blivit majoriteten av mina arbeten. Jag har haft arbeten med bl.a Svenska skidförbundet, Svenska skidskytte förbundet, Outnorth, SVT, NRK, Dagbladet, TV2 , Visma Ski Classics, Red Bull, Peter Jihde, Volkswagen och många många fler.

CONTENT UNIFY har skapats 2021, som en nystart efter coronapandemin,
vi fokuserar på den fantastiska världen inom hästsport.

Vi ses!

Tom-William