Tom-William Lindström, 26 år och arbetar som frilansande filmare/fotograf.

Tillsammans med mitt egna företag T-W Media lägger jag upp arbete och plats själv.
Har ett kontor i Torsby och har löpande fakturering på arbeten inom Media.
Hämtat mycket erfarenhet inom det ekonomiska från mitt första företag ” Friendsgalan ” och stillbilds-fotografering från mitt andra företag ” Derma Photos ”. Därifrån har jag tagit med mig det bästa och tagit in även rörlig bild i företaget. Som nu på senare tid har blivit majoriteten av mina arbeten. Jag har haft arbeten med bl.a Svenska skidförbundet, Svenska skidskytte förbundet, Outnorth, Swedish Adventure Series, SVT, Dagbladet, TV2 , Red Bull, Peter Jihde och mycket mycket mer. Jag är också medieansvarig för långloppsteamet Team SERNEKE  och  Sockertoppen som arrangeras av Robin Bryntesson.

Det är full fart helt enkelt!
Men här kan ni följa denna resa,  under 2018 är det fullspäckat med
härliga uppdrag, äventyr och massa annat kul.

Här planerar vi halvår i förväg 😉

Vi ses!

Tom-William