Veckan springer!

  • Britta Johansson Norgren i filmen för Hertz 100 års konferens.

Kom väl  i säng hyfsat optimalt när det gäller min standard, vaknade 08 och gick upp direkt utvilad. Korrigerade materialet lite smått för Ski Classics och skickade iväg slutprodukten till Sandra. Småpyssel i allmänt på datorn och så småningom iväg på ärenden.

  • Black & White, tackar slash bockar för Mami som klippte!

Ärenden gick smidigt, bl.a. förbi Mor, fixade cykel och hämtade ut paket. Ny keps, bäcksvart , en ny efter ha andats in 7 kubik sand under Rally Turkiet 😀 Sen kan ju inte visa kepsen nu, när jag är så stiligt klippt av Mami. Var det nacken du var mest nöjd över? haha 😉 Ja ja, inte så noga, skönt med kortare och blir inte så varmt senare i Grekland. Funderar på klippa mig igen i Portugal om 1 mån. Gå shorty shorty? Sugen på en liten ändring.. Time tells

  • Breeställ från Rudskogen.

I projektet för Visit Värmland är bl.a Rudskogen Motorbana ett segment i filmen. Slutresultatet ska ligga kring 5min och jag har nu erhållit allt material för börja klippa ner. 1h & 20 min ska bli 5 min. Man vill få med så mycket som möjligt men samtidigt få ett naturligt flyt igenom filmen.

Så dagen har varit lite spretig so far, men ändå fått mycket gjort och precis skickat ett utkast nu vid 1600 tiden till Visit Värmland. Nu ska jag upp en sväng till Farmor, ikväll möte med Dennis Rådström efter helgen och kvällen lämnar jag smått öppen, väntar på några besked innan jag kan starta något!

Klockers alla tiders!

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *