Vårdcentralen

  • Behind the scenes, positiv bild från Ski Classics nere i Schweiz.

Idag på morgonen var jag upp till vårdcentralen, fick berätta om min symtom och fick komma in i ett annat rum för blodprov. Provet kom tillbaka positivt, inga konstiga värden och lunginflammation som jag fruktade, var det inte. Så jag blev hemskickad med lovorden att bara fortsätta vila och vänta ut det.

Så det var ju positivt, samtidigt man hade trott på någon supermedicin blev medskickad och jag blev frisk igår redan 🙂 Men, men, bara och vänta ut det samt vara tacksam för det fantastiska sjukvårdssystemet vi har här i lilla landet lagom.

Jag ligger väldigt lågt om dagarna, inte många knop görs och netflix går varmt. Så himla segt att vänta ut något och vila är det bästa. Jag som är så aktiv, full fart alltid och vill ha mycket omkring mig. Idag har jag iallafall pysslat med några fakturor och ska upp till kontoret nu för att printa och skicka iväg. Arbetat mycket fram tills nu, så det är skönt att kunna skicka iväg några fakturor och känna pengarna kommer in. Räkningarna väntar ju inte som sagt.. Men börjar bli smått stressad över att man inte orkar arbeta, det går inte ta ledigt direkt i eget företag och projektet med Novo Nordisk måste slutföras..

Så nu ska jag gå upp och skicka iväg några fakturor, hämta ut ett paket som är en tröstpresent från mig själv och sedan hålla mig lågt resten av dagen. Trist nog..

Hoppas vara tillbaka snart med full kraft i arbete och på bloggen.

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *