Väggen är hård!

Untitled-1

För kännedom: Rasmus körde med 4,5 kg HELA passet, jag körde 2,75 kg 1 varv. Grym han är!

Vi stack iväg tidigt mot Hovfjället, i hopp av solsken och kring -8 ( Varmt nu för tiden. ) Ingen tid att slösa här utan vi drog direkt ut i spåret. Målet var satt att nå 3h, Oscar klassiskt, jag och Blom tjuvskate då det inte var riktigt hårt stavföre. Första varvet körde jag med viktvästen, detta var mitt första pass med extratyngd och som sagt, det kändes tidigt. Extra tidigt då jag klappa mig i direkt vid start haha balansen är ny 😉

Iallafall, det gick bra första varvet, man slet lite mer men kändes ändå bra och positivt. Hyfsat lugnt tempo och kändes bra, även om jag efter hälften på första varvet förstod att västen åker av vid första timmen, kände jag mig ok stark.

Västen åkte av, fick åka ikapp grabbsen och vilken relif det var att få av den, halleluja! Varv 2 gick bra, släppte ej deras rygg och vi öste på direkt för varv 3. Varje varv var 1 mil med hyfsat kupering, varv 3 förstördes dock av att med imma på glasögonen tappade jag koncentrationen och ramlade i en nedförsbacke. Syran och man tappade rytmen kom direkt och jag fick släppa deras framfart, efter forscherande för att ta ikapp blev jag pinknödig och tog en välförtjänt vätskepaus. Mötte dom senare igen på sista stigningen och bet i det sista för att klara mitt mål för dagen med 3 varv. Vid stadion sen skildes vi, jag tackade för mig och de fortsatte på 6km för att få till 3h. Jag kände att jag blev mer en ryggsäck för dom och bestämde mig att snurra på stadions 1km, tog 3 varv och bytte om .

Totalt 2,47 h. ( 2.35 aktiv tid)
Sträcka 3,3 mil
Maxpuls 190
Tröttfaktor 10/10

ujuj, men kändes skönt att få ett sånt här långpass i kroppen och även en början med viktvästen.
Hade jag inte kört viktvästen första varvet hade jag hängt på grabbarna!
Men det skall inte alltid va enkelt 😉

Fått mycket gjort sen med företaget och inför planering med teamets framfart framöver!

Nu lugnt kväll och ladd för dubbelpass imorgon innan vila.
En riktigt bra dag! 🙂

Höres
T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *