Vad sker framöver?

DSC_0312

  • Det handlar inte bara om likes

Var på föreläsning igår, visste inte riktigt vad det handlade om och var nyfiken på innehållet. Det handlade om den digitaliserings revolution som just nu pågår inom marknadsföring och yrken. Fler och fler olika yrken ersätts med robotar eller blir digitalt, vi gick igenom lite om tankar för framtiden och vad just ens eget företag gör under den här revolutionen.  Jag kanske inte var träffpunkten för den här föreläsningen, men fick några intressanta punkter nedskrivna och kunde dela ut 2 visitkort som kan resultera i möjliga kunder.

 

DSC_0315

  • Trappintervaller på kollsberg.

Under morgonen ringde Thomas från O-Ringen och vi drog ihop ett litet telefonmöte. Vi återkopplade senare igen och resulterade i mer arbete. Jag har gjort klart leveransen för de 3 filmerna och fick nu en beställning på 3 till. Kul.

Sen ringde jag Färjestad BK Stefan, tyvärr var han upptagen denna vecka med årsbokslut och vi kom överens med att diskutera mer kommande vecka.

Ringde Robert på stålföretaget, men tyvärr ingen lycka. Lämnade meddelande om att jag ringer imorgon, nya tag 😉

Ringde Magnus ÖsthSki Classics och diskuterade lite planer för kommande säsong. Intressant samtal och han är jäkligt trevlig Magnus. Vi skulle återkoppla efter deras summeringsmöte av säsongen och vi får ta det därifrån.

Sen kom Nico på besök, vi satt o snacka allt och ingenting, drack kaffe och hade det allmänt trevligt. Så småningom rundade vi av med att jag blev sugen på lite träning. Blev trappintervaller medans Nico passade på att chillalivet i solen.

DSC_0320

  • Jag joinade så småningom 🙂

Riktigt skönt att lägga sig i solen efter mina lilla fysiska prestation och bara njuta. Efter det hörde Nykvist av sig och var intresserad av att hyra ljudet på studenten. Så fick dra ner till förrådet för att lyfta ut dom pjäserna, några fler anslöt och ville provlyssna. De blev affär där och alla var nöjda 🙂

Telefonen plingade till och då var det Aron som ville träffas för reportage i NWT. Wow, härligt 🙂 Vi skulle återkoppla kommande vecka och försöka trycka in en träff innan min avfärd.

Nu på Fredag åker jag ner till Göteborg10-mila och kommer köra stenhårt under min vistelse där. Kommer under Söndagen träffa Thomas och diskutera O-Ringen och göra avtal om produktionen.

Telefonmöten kommande vecka och sedan börjar ju våran kurs Tisdag 4/5 också.

Så just nu är det lite mycket, men mycket som är väldigt kul, allt är egentligen kul 😀

 

Men ikväll blir det lugnt 🙂

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *