Vackraste natten denna sommar!

DSC_0362

Wow, vilken fantastisk natt jag haft. En väderprognos som visade magi, en idé föddes, mycket jobb sistone och jag ville passa på att ta vara på sommaren nu av det lilla som är kvar. Jag tog med mig Lisa upp till Tossebergsklätten som är en av mina favoritställen här i kringområdet. I princip fullmåne, stjärnklart och en eld. Vi spelade gitarr, åt god mat som lagades över elden och släppte iväg 2 st Khom loy. Fantastiskt fin kväll och trevlig sällskap. Vi sov i bilen,  funkade helt okey ändå. Blev inte så jätte kallt, lite trångt kanske men också mysigt.

DSC_0364

Kl 05:15 ringde klockan igen, vi hade fått några timmar sömn iallafall och det var dax att gå upp för att möta soluppgången. Jag gillar nästan mer soluppgången än nedgång, dagen startar, värmen kommer och världen ikring vaknar till liv. Någonstans på jorden sitter någon och tittar på samma sol fast solnedgång. Magiskt. Inte så jätte kallt ändå, blåste lite men väldigt, väldigt fint när solen väl visade sig borta i horisonten. Så mäktigt att vara med om en solnedgång vacker som en dröm,  stjärnklar himmel, fullmåne, satelliter som passerar och sedan knyta ihop sängen med att välkomna solen uppe på berget med blicken mot horisonten 🙂 Visst är man lite småretard nu, trött och seg. Men ack så värt.

Så nu skall jag pilla lite här hemma, innan jag bedrar mig mot Klarälvdalen där jag blir fram till helgen. Skall arbeta och även pyssla med sista redigeringen med Vildmarksfilmen.  Inte hunnit med bara nu på sistone 🙂

Får även reda på idag om jag får lägenheten jag kikade på, jag hoppas så starkt, men har en liten oro i kroppen. Så jag vet inte hur jag skall tolka det.. Hjärtat är varmt och jag försöker inte ställa in mig för mycket på att jag får den. Orkar inte besvikelsen igen med att trott man får stället, men ramlar på målsnöret…

Sunset, sunrise!

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *