Vackrare blire int!

  • Gissa platsen? Jag står precis nedanför.

Under förmiddagen hade jag lite telefonsamtal och mejlande att göra, levererade en korrigering på en film och den är nu avklarad. Betalade lite räkningar och hade allmänt roligt med några utgifter. Solen nådde mitt fönster och värmde lägenheten, här kunde jag ju inte sitta och måste ut för att njuta av denna fantastiska höstdag.

  • Vi ställer in, ändrar och får det perfekt!

Fotbollsplanen vid Stensgård fick bli min location för lite tester. Mavicen behövde testas med färg, bilder och nya inställningar på styrningen. Körde av de 3 batterier jag hade och trivdes fantastiskt i solen, att drönaren också fungerade så småningom perfekt, gjorde saken än mer bättre! Grymt!

  • Telefonmöte med Bryntesson.

Vid avklarad flygning så satte jag mig i telfonmöte om kommande uppdrag med Bryntesson. Många idéer och projekt finns just nu i pipeline, en hel del planering inför måste först göras innan jag kan presentera något. Ett av dom ska förhoppningsvis inom en mycket snar framtid kunna presenteras här på bloggen och det är inget litet uppdrag 😉

  • Torsbys vackraste plats!

Efter testerna med drönaren svängde jag snabbt in till Oliver på en kôppenkaff och sedan vidare upp till Valberget. Tog på mig stavarna, satte på nya avsnittet av diabetespodden och satte fart för ett effektivt +60min pass i denna fantastiskt vackra dag. Så härligt att fylla på med energi, blanda nytta med nöje och verkligen ta åt sig all D-vitamin från solen. Lovin it!

  • Oj jäsiken vad sker här?

Visst är tornet lite slitet, men tyckt det varigt charmigt och helt klart tillräckligt. Lite oklart med vad dom driver med då, vi får se med tiden och just idag hade dom iallafall en mycket fin arbetsdag!

Efter ha duschat stack jag inom Farmor för ännu en kôppenkaff, handlade mat och sedan avklarat en försenad lunch 16:30. Vad gör jag nu då? Jo, dricker kôppenkaff och tar en bloggpaus i dagens fart, siktar på en påtår och sedan städa lägenheten. Lugn kväll väntar och ska försöka hålla mig borta från att redigera, är ändå ingen stress på något av projekten nu. Skönt som en omväxling.

Vi kör på!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *