Uppdraget expanderar!

  • Vi expanderar uppdraget!

Som ni kanske redan vet är 5 filmer beställda inför WC och ni kan annars läsa om det här –> W-C Premiären

Efter ytterligare telefonmöte med Håkan Blidberg på SSSF kommer vi nu att utveckla uppdraget och  förlänga det. Jag kommer stanna kvar i Östersund under tävlingarna, fram till Torsdag, då kommer jag nämligen flyga ner till Stockholm, där jag möter upp Carl-Johan Bergman (fd Skidskytt med 5-VM medaljer & 6 segrar i WC ) och företaget Fristads för ett event. Vi möts på centralen, stiger på ett tåg från SJ och som tar oss upp till Östersund. Under tågets färd kommer det bli snack av C-J, laserskytte och en helt egen vagn är uppbokat för oss. Jag blir med på resan för dokumentering, intervjuer och ska i slutänden skapa en film utav. Filmen skall användas i exempelsyfte till sponsorer och VM 2019 som går av stapeln i Östersund. Men kan också tänkas användas i sociala kanaler för SJ & Fristads.

Väl i Östersund kommer eventet fortskrida med middag, tävlingar, händelser och ett fullspäckat schema för Fristads. Jag kommer följa dom delvis, för jag ska också nämligen filma lite andra idéer och tankar vi har på agendan. Vallabussen är ”nystripad” med dekaler och en frän feature som lär tas med drönaren, kanske göra något med vallarna på morgonen och filma publikfesten generellt. Jag kommer alltså vara kvar för spontana idéer till Söndag och filma allt möjligt, så där har vi 10 dagar inplanerade för massa filmande och fräna produktioner.

  • Snapshot från drönaren – Östersund skidstadion 27 okt.

Men det stannar inte där, Sundsvall lägger ut sin snö sista helgen där och de hade sett vår film vi gjorde för Östersund. Nu vill de också ha en likadan och givetvis fixar vi det. Samtalet går därför just nu med att efter WC, tar jag och Bryntesson sikte mot Sundsvall för att skapa en snygg film inför deras skidpremiär! När man ändå är uppe i norr kan man lika gärna fortsätta! Kanske dags att förflytta ” home base ” snart 😉

Så tiden ser ut såhär framöver:
Torsdag 23/11 – Tidig avfärd Östersund & start filmande direkt.

Lördag 26/11 – 2 av 5 filmer måste vara klara.

Redigering, producering och leverans fram till Ons 29/11

Torsdag 30/11 – Mot Stockholm event med C-J Bergman & SJ

Fredag 30/11 – 3/12 – Diverse filmprojekt på WC

EV Måndag 4/12 – Film med Sundsvall.

Kommer bli riktigt roligt, utmanande och spännande dagar. Jag är motiverad och taggad. Så nu med en nybryggd kaffekanna ska jag fortsätta planera WC och även ha ett telefonmöte här under kvällskvisten. Låser möjligen 2 uppdrag till idag, vi återkopplar om det!

The day is still young!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *