Blogg-tid

  • Britta och Elin pustar ut. 

God kväll mina vänner, eller god natt då klockan är 01:20. Bloggen blir lite halvt nedprioriterad eftersom schemat här är hektiskt samt tight. Bloggen kommer aldrig gå före ett uppdrag, men uppdaterar så fort jag hinner och kan.

Samtidigt som jag måste väga in min egna hälsa och prioritera vila ibland.

Efter dagens alla aktiviteter satt jag upp till 01:00 för att fixa med film, bilder och allmänt plock här på datorn.

Så tyvärr kan jag inte alltid lägga den tid och energi på bloggen som jag önskar ibland. Men what to do, så är det ibland Måste konstant försöka ligga före, veckan som kommer är hektiskt och nu kör vi all in verkligen!

Be sure, to hang around!

Aš pasiilgau tavęs

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *