Turkiet Day 3

  • Fantastisk vacker sträcka.

Vid 06:00 vaknade jag och hade svårt att somna om, Arne kom och började göra frukost så småningom, så var ingen idé att försöka sova mer. Åt en stadig frukost, packade väskan och begav oss iväg kring 07:30 mot dagens första sträcka.

  • Nog den varmaste dagen under helgen.

Värmen började stiga rejält, vandringen ut var 1km genom taggbuskar och snår, men tillslut hamnade vi här och vilken fantastisk utsikt det var. Drack en kopp kaffe, såg värsta WRC-bilarna dra förbi och njöt av tillvaron innan  Dennis kom.

  • Haydon Paddon passerar.

Det är ca 1,5h mellan första bil & Dennis, så då brukar jag passa på fotografera några bilar och njuta av tillvaron. Försöker va kreativ, knäppa någon bild och sedan njuta av miljön samt ta in alla intryck.

  • Man kommer lite närmare sträckan än i Sverige!

Jaaa, lite annorlunda regler och hur noga det är här i Turkiet, men ja ja, så länge ingen skadas eller ställer till problem, why bother.

Iallafall, jag flög drönare när Dennis passerade, blev riktigt fint 4K material och nöjd med sekvenserna som blev filmat. Ni vet väl att ni kan se filmerna på Rådström Motorsport på Facebook eller @radstromdennis på Instagram!

  • Arnes matlåda ute i det fria! Leverans!

  • Vem bestämde den här vägen???!

  • Episk utsikt på toppen!

Okejrå, när man väl kom upp förstod man varför vi kämpat oss upp och tog genvägen. Var väl faktiskt jag som var het på den idén, men jag anade inte den utsikten och fantastiska dal som sträckte ut sig från bergskammen. Iallafall, fantastisk plats och man såg väldigt långt på sträckan nedanför. Tyvärr hade en bil brunnit på sträckan innan, så schemat var försenat och det var luckor på 30 min utan bil.

Vi fick underhålla oss med att kasta sten, lyssna på gamla goda bitar och dricka kaffe. Fläktade gott här uppe, men kändes att solen stekte på och det visade +31°c på tempen. Hua, vad varmt!

  • Workflow i M-Sport tältet.

När vi kört drönare klart uppe i dalen försökte vi hinna till sista sträckan och se Dennis där, dock så precis när vi hade 50m kvar, såg vi han passera och det var de det! Lika glada var vi för det, gick in på serviceområdet, tog lite käk, väntade in Dennis & Johan för intervju och tog en snabb kaffekopp. Jag passade på att redigera lite i farten och stack sedan hem för att slutföra filmen.

Tyvärr ingen möjlighet att tanka upp filmen här pga begränsade uppkopplingar, så ta en kik på någon av våra andra sociala kanaler och få en inblick i JWRC för en dag, ut mina ögon och tankar!

Dennis & Johan ligger totalt 3:a nu, sista dagen imorgon, allt kan hända och vi kör på med vår satta taktik!

Never give up!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *