Tuesday All In

  • Filmsummering från Turkiet & Rådström Motorsport.

Redigerade ihop en summering från Turkiet lite halvsnabbt och därefter följde upp med en liten break. Men en break menar jag privata sysslorna som tvätt,städ, mat, plock, osv osv annat nöjsamt. Satte mig sedan igen vid skärmen och startade igång kvällsprojektet.

  • Oskar Kardin & Hertz 100 år.

Jajemän de firar 100 år och har en stor tillställning längre när här i Europa. Några åkare är inbjudna att delta och jag klipper ihop en specifik film för ändamålet. Försökte träffa samtliga deras önskemål med redigeringen, gått igenom hela säsongens highlights och enligt min syn, fick ihop en snygg summering på 2 minuter. Skickades sedan till Sandra vid midnatt och jag kunde kurera mig för kvällen.

  • Lite solbränd har man ju ändå blivit från Turkiet.

Kom i säng relativt sent som sagt, vaknade av att telefonen ringde och snabbt insåg att det bara var en dröm vid 06:00. Klarvaken dock, så jag bestämde mig att gå upp och starta dagen. Kollade igenom lite filmredigering, kikade på ev. inköp som jag vill göra och kalkylerade lite. Vill byta ut allt jag har med Nikon att göra och gå över helt till Sony även på plåtningsfronten. Så om någon är intresserad av lite Nikon grejer, säg till. Kamera, objektiv, filter, blixt osv massa saker.

Vid 10:00 satt jag förbered för ett skype möte inför ett arbete om någon månad. Grymt positivt, mycket fria tyglar och de litade på oss hlet som det handlar om inom filmproduktionen. Nu ska vi sätta en gameplan och kalkylera fram en offert på hela arrangemanget. Utmanande när man får helt fria tyglar, inga begränsningar nästan och samtidigt vill ligga på en bra nivå när ändamålet är i gott syfte. Även ska det nämnas att det vi skapar ger exponering och integrering genom deras kanaler som medför att deras ekonomiska förutsättningar inför nästa år kan ökas. Då tänker jag exponeringar med sponsorer, samarbetspartners och deras kunder.

Så en utmaning, men jäkligt taggad. Blir att slipa på den, diskutera och komma fram med en konkret idé/kostnad så snabbt som möjligt. Vi går all in för att få det i box, direkt jag vet något mer, återkopplar jag! Efter mötet, back to business!

  • Lunchdate med Eirik Brandsdal & @Luddeyo

Efter ett lyckat skypemöte mötte jag upp dessa grabbar inför lite planering. De tog en liten kort vila därefter, medans jag satt kvar med en kopp kaff och laddade energi. Vi tog oss mot Skidtunneln och Luddeyo började 2h innan Eirik kom in i bilden. Vi filmade för ett hemligt internt projekt, något jag förhandlat från egen idé och nu la en plan snabbt nära inpå när Luddeyo kom på en kort visit till Torsby igen.

  • Världens snabbaste skidåkare!

Brutalt vad snabb den här grabben är på skidor, imponerad varje gång jag får se det och något han fortsatt utvecklar för att bli snabbare. Han är ”keen” att slå världsrekordet och något jag verkligen tror kommer ske inom kort! Den här screengraben springer jag allt vad jag är värd, men det är trots det inte många sekunder man kan hålla han i bild ändå 😀 Mäktigt rent ut sagt.

  • Opsy dajsy watch out for the bird in the sky!

Drönaren var med och flög också. Ett krångligt, riskfyllt och utmanande moment, men ack fränt och samtidigt väldigt kul ^^

  • Man bara älskar 4K kvalitén vid klippbilder & intervju!

  • Kinaprojektet är på plats i tunneln.

5 veckors träningsläger, har ni hört något dylikt? Ni som minns vet att jag varit delaktig i den långsiktiga projektet mot OS i Kina. Roligt nu att möte upp några av atleterna och se deras utveckling. Stod ärligt talat helt utan ord när jag såg deras skejtimpulser, det är något brutalt vilka duktiga skidåkare de blivit på bara 1 år från första gången de stått på skidor. De krossar banan med mig iallafall i bara teknik, det här blir grymt spännande att följa framöver! Watch out for China säger jag bara.

Bransdal & Luddeyo hade iallafall lite tips och höll i lite skidlektion på plats, medans jag plåtade och filmade lite smått. Sen var det klart för dagen!

  • Lite gym hinner man klämma in!

Efter arbetet i tunneln, stanna jag till vid Rasmus B och tog ikapp lite små snack sedan sist, innan jag bytte om för 60° Nord. Hade väl inte super motivation, men viljan av den sköna endorfin rushen efteråt var stark och jag var trött på att va sliten från ”sjukdomen”. Fick gjort mitt pass mer lite varierade övningar, kort & hyfsat intensivt kunde jag snabbt resa ner mot Mami & Papi.

Uppdaterade lite om läget i livet, mor klippte mig lite uppfräschning i håret och far levererade 2,5kg biff. Kan inte bli bättre, grymt tacksamt! Amen 😀

Tillbaka hem vid 20:00 tiden och lite smått plock innan det var dags för kontor. Nu blir det Ski Classics och Visit Värmland-redigering. Verkligen varit full fart idag, varit en bra dag och grymt flyt så jag är väldigt nöjd. Ni förstår nog nu varför inlägget kom såpass sent 😉

Morgondagen bjuder på både det en & det andra. Full fart (:

Edit-Mode-On

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *