Trowback yeasterday

DSC_0420

Uppbyggnaden av vagnen. Resan upp gick bra, vi reste 8 och var framme kring 14. Nord-Norsk väg är ju speciell alltså hehe trång, kurvig och ganska guppig. Har man bryntesvagn bakpå och för liten bil så får man gilla läget 😀

DSC_0421

Brynte visar DJ BOBO hur man styr mixerbordet. Sen till höger har vi Trond som är ” Chef ” över arrangemanget. Störtskön kille som mest gick o letade efter sina arbetshandskar som han aldrig behövt ändå 🙂 Glidare.. Idag Fredag har jag inte sett Trond.. 🙂

DSC_0423

Från ingenstans dök det upp 150 kiddz och blev smockat, vi hade gjort en nödplan om de bara skulle komma 4 haha Men de struntade i regnet och kom för att köra järnet ända in i berget. Fantastiskt kul att så många sluta upp för tävlingen och arrangemanget. De blåste, var kallt och regnade, men ändå kom över 150 KIDDZ. Wow.

DSC_0424

Solen orkade titta fram då och då också, regnet öste ju ner i majoritet men var faktiskt ingenting som störde evenemanget. Norskarna är ju vana att gå på tur och bryr sig inte om väder. Men tänk om de varit solsken, hade de kommit 200?! :O Hur många bor de ens där ute?

DSC_0425

Efter avslutat målgång fick samtliga pris och premie. Många hängde kvar och delade glädjen med de andra tävlande. Såklart hade vi en egen utdelning med priser och kunde lotta ut massa kul.

DSC_0426

Rossö Robin fick högerhanden varm efter alla autografer han skrev efter arrangemanget.

Film 1 från Robins insta..


Kommer en till så småningom under dagen, to be continued..

T-W says hi

T

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *