Trötthet är ett val!

  • Jag orkade inte hålla mig igår.

Med anspänning i ryggen och nacke, brist på frisk luft och suktande efter den goa känslan.. Så stack jag ut igår i 40min för att skaka av ben och kropp. Inte minst rensa hjärnan lite och ”clear the head” helt enkelt. Lugn kväll, tröttheten kom aldrig som en käftsmäll och kom i säng vid 23 efter ha gjort en briefing för O-Ringen 2018 samt pratat med Pär om lanseringen av filmen.

  • På med basen, eller hörlurarna och skruva upp till max.

Sådär, nu äntligen kan jag offentliggöra filmen. Elmia + Bilsport har lagt upp den och grymt kul att följa framfarten idag. Filmen spelades in som sagt 22-02:30 natten till tisdag, natten ut redigerade jag och fortsatte på dagen efter min lilla powernap. En film som är årets teasers av teasers. Man får inte se mycket och man får många frågor! Exakt som Pär ville och han har hållit bilen hemlig hela året, så vi fortsätter på det! Så här exponerat har bilen aldrig varit, under de tusentals timmar som lagts ned under projektet! Jag är nöjd, Pär & Elmia är nöjda, allt bra allt kanon!

Skrev på morgonen detta ovan, återkopplar ikväll igen. För idag, är det fullt ös!

  • Screenshot från filmen utan effekter & färgkorr.

Efter jag skrev senast har det varit fullt ös. Jag hade ett möte med ABF och vi planerade lite idéer vi båda hade. Vi får se var det tar vägen och jag återkopplar med om det när de blir aktuellt. Några minuter efter mötet kom Pär förbi och vi fixade med bilder. Det har varit än så länge den stora sysselsättningen i eftermiddag och skall nu snart vidare med dagen. Upp till Frykestam och printa ut allt, leverera till Pär och sen får vi se hur dagen går. Det har tagit tid med bilderna och svårt att beräkna tiden att printa ut alla bilder. Men vi får se, inte käkat lunch ännu vid 16:00 och hade hoppats på att träna idag. Får se vad energin räcker till och får se detta som en bra arbetsvecka kontra träningsvecka!

Imorgon Portugal, så jag återkopplar när jag får tillfälle!

Glad påsk, mot sommarväder!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *