Tromsø SkyRace Is Upon Us!

  • Up, Up and Up we go!

Vill börja med inlägget att skriva, jag har fått fel information. Enligt mina ord, texter och när folk frågat så har jag sagt 70km och 4000 höjdmeter. 

Men när jag pratade med min chef under onsdagen försvann han i telefonen av allt skratt. Vi ska nämligen springa 35km och 2000 höjdmeter. That’s a game changer! Till det positiva när det gäller distansen kan man tycka, kanske. Men jag var faktiskt taggad på distansen och utmaningen av 7 mil. Så, nog om det och nu mer info:

Upptrappningen av träningen senaste året kommer nu ner till sitt prov. Formen känns bra och när jag blickar tillbaka, ser jag inte mycket jag kunnat göra annorlunda eller mer utav. Min hälsa har gått först och något jag lyckats med.  Inte en sjukdag på länge, träningen har fått anpassats efter mitt arbetsschema och tycker själv att det fungerat bra i det stora hela, generellt.

Camilla Aastorp Andersen aKa @treningsfrue, ska följas med kamera under hela loppet och dess utmaningar som kan uppstå. XXL & SALOMON är kunden och en briefing tas med dom på plats. En liten utmaning utöver den vanliga träningen egentligen, men har kört några långa löppass och flertal långa pass på rullskidor där jag fått lära känna kroppen mer och se hur det reagerar upp emot 30km. En riktigt rolig nöt att träna emot senaste året, fått mig inspirerad och motiverad att samla träningstimmar. Tromsø SkyRace är första tävlingen, nästa utmaning blir uppe i Nord Finland & Luusto, men det återkopplar vi om närmare.

Så min träning baserades på 70, men det blev 35km. En distans jag sprungit och fortfarande har respekt över, det här blir kul!

  • United Influencers gänget, Andreas i mitten sittandes är min kontaktperson.

Haft telefonmöte med Andreas, United Influencers i veckan och vi kom fram till följande.. .

Kommer bli ganska lugnt tempo, vi springer i Team United Influencers och fria tyglar när det gäller filmen ang. kameror.  Deadline var inte riktigt satt, men kommer inte bli lika tight som senaste jobbet i Holmenkollen. Filmandet startar på Gardermoen och slutar efter den ärofyllda målgången i Tromsø.

Jag är sjukt pepp och redo, kommer bli grymt kul och fått massor av roliga idéer för filmen. Sett massa vackra bilder också som jag bifogar längre ned här i ett löpande galleri.

Så, när det detta är publicerat sitter vi på race meeting och därefter möte internt. Start Lördag kl 11 och det blir sovmorgon! Halv knepig starttid men de blir nog kanon, jag ligger och studsar i sängen tidigt 😉

Wish us luck!

T-W 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *