Tränar på & Nyheter

Publicering av inlägget från plåtningen med Stina Nilsson publiceras imorgon klockan 18:00.

  • En fin tur på nya skidorna från ELPEX.

När SWENOR skidorna gav upp, kunde Rossö Sport gå in och sponsra ett par ELPEX tillsammans med Bryntesson. Så var riktigt taggad att göra min premiärtur uppe i Valberget idag. La några varv först med ny musik i lurarna och solens värme började stiga över Valberget. Anslöt så småningom till Anton Lindblad, Rasmus Blum & Anders Höst från Team SERNEKE, mina gamla teamkamrater. De körde också klassiskt så passade perfekt och vi la ett gäng varv tillsammans. De skulle va ute ett par timmar och jag tänkte hålla ner tiden liten för att hinna ta reda på allt jag behövde göra samt arbeta med T-W Media. Så jag satte på mig hörlurarna efter ett tag, dunkade några impulser och fick hjärtat att slå lite mer. Närmare 2h fick jag ihop och en bra start på dagen. Sen behövde jag hem för att arbeta och fixa.

  • Johannes Ringsby – SM i Piteå 2015.

Då kan jag nu officiellt offentliggöra ett spännande uppdrag som jag tidigare bara hintat om. Tillsammans med Johannes Ringsby, Anton Hedlund, Filip Danielsson, Anton Persson, Pontus Hermansson, Gabriel Thorn, Maja Dahlqvist & Maria Nordström åker vi ner 2-9 Oktober till Spanien med Apollo Sport Sverige. Roligt uppdrag där jag ska fylla deras kanaler med bilder & filmer från deras träning och förhoppningsvis även hinna träna lite själv. Vilken ort det blir, är inte riktigt klart ännu men jag börjar redan se fram emot det och det kommer bli kanon.

  • Klarälvdalen Challenge 2012 kanske?

Lite dålig koll när jag paddlade, tillsammans med Alexander Lindahl paddlade vi iallafall in som 2:a i det 85km långa loppet, Sveriges längsta paddlingslopp. Jag hade tänkt anmäla mig igen i år faktiskt, men när vi pratade på telefon så gick det över till att diskutera media och filmande. Efter lite bollande, så kom det fram att jag istället ska filma hela tävlingen och arbeta istället. Kul, jag gillar lokala arrangemang och har ju en personlig relation med loppet/älven. Så nu på Lördag arbetar jag uppe i Klarälvdalen och filmar hela tävlingen. Anders ” Järnmannen ” Olsson ska paddla, hur mäktig är inte han? 😀 Så blir intervjuer, massa drönare och förhoppningsvis hunnit få ihop nya kameran tills dess.

Bryntesson ska skicka ner den från Östersund idag, så borde hinna hit innan helgen.

Samtalat med Thomas O-Ringen idag också, telefonmöte på 20 minuter och vi gick igenom slutproduktionen för sista filmen. Nu tänkte jag käka lite och sedan sätta mig i telefonmöte med Magnus Östh från Ski Classics. Dagen i övrigt är fylld av massa fix och arbete, men förhoppningsvis blir det lite mer under kontroll efter idag.

Spontanitet, är det bästa jag vet!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *