Torsdags jäkelskap!

  • It’s time to begin!

Stora bygget är nu påbörjat för Caddyn och det är i samarbete med dbakuten.se & PE Custom. Började under kvällen igår med att riva ur klädsel och paneler för att göra i ordning för dämpmatta.

  • River taket för att komma åt plåten.

  • Farsan tog fram arbetslampan.

Jag har ju varit i Örnsköldsvik & Tromsø här sistone, så jag är verkligen inte van mörkret som faller på kvällarna. Farsan tänkte steget längre och tog fram stora lampan åt mig så jag kunde arbeta på när mörkret föll. Fick ett bra flow och därför fortsatte sätta matta i bilen. Men sen kom krånglet..

  • Nästan klar med dämpmattan bak..

Jora, krånglet kom till slut. När jag tänkte köra upp rutorna på bilen märkte jag att det var helt dött i ström. Felsökning påbörjades och tiden rann iväg. Brorsan var supersnäll som höll mig sällskap i mörkret och vi försökte finna felet. Hade jag tänkt logiskt från start, kunde det gått mycket fortare. Men visade sig iallafall vara en säkring som gått, även om den inte såg trasig ut och där var någon timma helt bortkastad. Jäkla skit.

Men vi fick ihop det och kunde få upp rutorna. Bilen kördes hem, jag småplockade lite och sedan snabbt i säng. Jag lever ju som ni märkt alltid under perfekta uppladdningar (*ironi) och kom i säng vid 01:00 med larmet satt på 07:00..

  • Hovfjället on spot, let’s go!

För inte ställer man in träningspasset för det blir sent kvällen innan. Farsan kom och hämtade mig, körde upp mig till Hovfjället vid 08:30. Tack farsan!
Jag har inte sprungit än efter Tromsø, sen ville jag få en långtur även idag och vad passar inte bättre då än turen hem på 26 km. Lite småtrött till start, men väl på plats sken solen både på himmelen och inombords. Dock så även denna gång krånglade vätskeblåsan, men den här gången hade jag en annan och istället läckte hela påsen. Surt att märka det efter 4 min löpning och inget att göra åt där & då. Gilla läget helt enkelt!

  • Jäkligt nöjd över frippen 🙂

Sprang väl på i cruising fart med lite tryck. Lagomt med lite extra kan man kanske kalla det. Kroppen kändes ändå bra, hjärtat fint och mentalt positivt. Benen var kanske lite cement måste jag erkänna, men annars rullade det på fint och vätskepåsen slutade läcka när den var under en viss nivå.

Lubbade på med musik i lurarna, tankar i skallen och fantastisk natur runt om mig. Gillar verkligen Hovfjällsleden, den bjuder på så varierad terräng och vacker natur, värmen började stiga med turen och tog 1 stopp för att doppa skallen i sjön. De va underbart!

  • 26km avklarat, nu tänkte man på hamburgare.

Kring 10km kvar sprang jag lite fel och blev irriterad. De har fält träd och det var lite krångligt att ta sig fram. Kom av stigen en sväng och slog i tårna vid dolda stubbar. Men fann mig fram till stigen igen, tomt i väskan på vatten och sista 30 min tänkte man bara på vatten. Bjöd inte upp till någon spurt, men klockade ut på 2h 47min och nöjd med den tiden. Kändes stabilt och skön crusing fart hem till Torsby.

Vid målgång släckte jag törsten med iskallt vatten och doppade kepsen innan jag begav mig hemåt. Såg flygande hamburgare framför mig och tog vägen hem som nerjogg. Kul med hyfsat bra känsla trots en Skyrace i benen. Åt sedan 3 burgare och en glass innan det var dags för bilmek.

  • Sista detaljerna på avsnittet.

Bilmeket gick kanon även idag, tills det började krångla. Haha. Tog ett tips från Nicoking på att dämpa innanför metallpanelen ut mot plåten på framdörrarna. Helt riktigt av han och klart det blir bäst där. Dock så var vi tvungna att slå av några nitar och då råkade göra så fönsterhissen hoppade isär. Attans. Så där blev det massa, massa pill och krångel. Vi fick väl ihop det hyfsat till slut, fungerar det? Osäkert. Men rutorna är på plats iallafall och vi får fortsätta efter helgen, för nu ska bilen in på service.

Jag drog hem och åt middag, satte mig vid kontoret igen och ska nu fokusera på de sista detaljerna på Lager avsnittet. Tycker att avsnittet kom ihop riktigt bra efter omständigheterna sista dagen, när jag fick agera chaufför också i Tosseberg. Jag är iallafall nöjd och hoppas ni ska gilla avsnittet samt temat.

Så, back to edit och cya tomorrow!

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *