Torsbykalaset

T-W Media

  • En sista eldbild 😉

Nordic Viking projektet jag pratat en del om, där jag började med att redigera fel p.g.a ett missförstånd. Har ändå fött något positivt, Dalsands Kanot Maraton gillade filmen som de erhållit och ville köpa ut den separat från projektet. Så ibland kommer det något gott också från det onda 🙂 Samtalat med O-Ringen 2018 kingen också nu på morgonen, ska redigera lite film igen och denna gång även MTB-orienteringen vi filmade uppe i Örnsköldsvik. Så nu har jag 2 st projekt som ligger på redigeringsbordet.

Något som också startat idag, är ju Torsbykalaset. Så jag kommer mingla på dagarna, men i huvudsak filma på kvällarna och från de olika teman som representerar dagarna. Det finns ett krux i hela grejen dock, jag vet inte om filmen ska vara klar Måndag, eller om den ska va klar 2018? Hyfsat skillnad på de leveranstiderna, så jag lär ringa Stjerndorff, jag gör det direkt får vi se vad han säger. Nope, inget svar.

Dagarna 4 här nu framöver, kommer jag eventuellt hinna uppdatera bloggen mellan dag & kvällsaktiviteter, så kommer det en uppdatering från kvällens bravader också.  Vi får se lite, har ju som sagt lite redigering också att göra och lär hålla många bollar i luften här nu för att vara aktiv!

Ska även på Lördag träffa Anna K som ska agera modell uppe på 60 Nord. Vi gick ju skilda vägar för ett tag edan, mest för att jag inte hade tid att träna och filma så mycket jag ville vid gymmet. Men nu är vi tillbaka med ett nytt samarbete och vi ska ta lite reklambilder uppe på gymmet. Har en del egna idéer på agendan, kommer erhålla ett gäng idéer från Sarah i löpet av dagen idag och sen är det bara o köra på Lördag 🙂

Nu dax att sätta på sig skjortan och göra entré på Torsbykalaset.

The art of living.

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *