Toblach-Cortina

  • Heli Heiskanen var dagens tema.

Efter ett sent kvällsmöte där vi bestämde oss för plan b och korta ner banan, åkte jag till hotellet vilket visade sig vara en rejäl radioskugga till boende. Sov förbannat skönt, men tyvärr ingen kontakt med omvärlden.

Efter en god frukost rattade jag ner bilen till stadion och mötte upp Heli. Började med att ta några klipp på arenan, halvt problematiskt med all snö som ville in i linsen och smått omöjligt att visa på områdets fantastiska miljö.

  • Gjerdalen tekniken som hon själv sa.

  • Intervju under en kaff-stund på fiket.

Vi satte oss ner på ett av Helis favoritställen här i Toblach och drog tillbaka klockan för att se var hennes elitkarriär startade.

  • Härlig individ som hade leendet på läpparna rakt igenom dagen.

  • Nog finns det gott om snö i Toblach… och mer komma skall.

  • Spår dragna ända in i byn.

Efter ha filmat klippbilder och åkt runt på några av hennes personliga favoritställen. Så åkte jag bort till TV-bussen för att börja redigera. Startade igång projektet, satt o snacka lite och gömde mig från det extrema vädret. Det är blöt snö också som kommer ner, så det kommer verkligen bli ett spännande lopp imorgon att följa 🙂

Sen var det dags för tv-intervjuer.

  • Dagens personer som blev intervjuade.

Smällde av de på cirkus 1h, kikade in i tv-bussen lite snabbt och sedan drog hem till hotellet för dusch. Käkade lite mellanmål där, pysslade med packningen och gjorde i ordning allt för morgondagen.

Nu sitter jag nere i Toblach med gänget och väntar in mötet. Sedvanliga kvällsmötet innan race och därefter restaurang där det ska filmas samt ätas gott. Antagligen rejält tidig uppstigning imorgon, hoppas vägarna är öppna och himlen öppnar sig först när jag satt mig inomhus 😉

Vi hörs när vi hörs imorgon!

T-W

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *