• Highlights från ” inför O-Ringen 2018 ”

Att vara en av de snabbaste kameramän från filmande till färdig produkt, har resulterat i ett populärt uppdrag på event, tillställningar och tävlingar. Utrustning för ”action” och väl passande för livfulla filmer. Komplett utrustning från luften till att göra reportage. Gör enskilda filmer från aktuella uppdraget till att leverera kompletta produktioner, samt möjligheten att filma ” TV-material”. Flertal större produktioner i CV:t, kunskap med logaritmerna inom sociala medier och hur en ”story-line” skall byggas för mer intresse från tittaren.

Koncept 1:

 • 20 minuter efter sista målgång, är filmen uppladdad. ( Innan semifinalerna börjar )

Close to live Ger er näst in till live filmklipp från event där tiden från filmning via redigering till ut på nätet kommer vara så kort som möjligt. I CLOSE TO LIVE produktioner är det nyhetsvärdet som prioriteras framför produktionens helhetsintryck. Efter eventet följer man upp med summeringsfilm från veckan/helgen där helhetsintrycket prioriteras. Exempel på detta concept är JSM/Intersport Cup, under 5 dagar skapade vi filmer från detta koncept och totalt fick över 100 000 visningar på sociala medier.

Koncept 2:

 • Längre reportage liknande film som täcker highlights & nyhetsvärdet.

Sammandrag ” Man filmar hela dagen, man kan dela upp det i olika dagar/tävlingar hur man vill och sedan laddar upp en summering från den dagen/tävlingen. Intervjuer med aktuella pointade deltagare innan och segrare efter samt highlights från aktuella dagen/tävlingen.

 

Koncept 3:

 • Dag, helg eller veckotävling summeras i 1 film.

Summering” En helhetssummering från hela helgen, fungerar som ett tack till alla deltagare och publik som varit på plats. Det brukar va väldigt uppskattad och vackert för alla att se de bästa sekvenserna, här har man råd att va kräsen med vilka klipp man väljer och får ihop en riktigt härlig film. Givetvis med möjligheten av segerintervjuer och medaljceremoni.

 

 • Reklamfilm från anläggningar eller företag.

Kortare filmer som levereras som ett paket innehållande planering, manus, produktion och slutprodukt. Uppskattade filmer från tidigare till nya besökare/kunder hos företaget, reklamfilmer som ligger vackert i olika flöden och visualiserar företaget på ett vackert sätt. En film talar alltid mer än en bild i flödet, skapat filmer så korta som 6 sekunder och resulterat i stor publicitet i sociala medier.

 • ” Världens bästa bröllopspresent ”

Så förklarades min senaste film som levererats till brudparet, en film som täcker allt mellan mingel till valsen, uppskattad videogästbok och en present som lever för alltid. Man förevigar dagen på ett vackert personligt vis, tjänsten kan bokas som både bröllopspresent eller av själva brudparet. Filmen som visas är exempel på olika sekvenser, hela filmen levereras som USB, 10-15 minuter lång och möjligheten att samtliga gäster kan erhålla filmen digitalt.


 

Torstein2

 • Torstein Stenersen från VM Holmenkollen 2016.

Sportfoto från samtliga sporter, har fotograferat löpning, längdskidor, multisport, kajak, bilsport m.fl. Komplett utrustningen för att leverera bilder från aktuella tävlingen. Fotograferat VM, Ungdoms OS, SM, Ski Classics, Skidskyttelandslaget, O-Ringen m.fl. Haft bilder publicerade i vasatidningen, samtliga längdsajter, Internationella & Svenska tidningar, SVT m.fl.

 

_DSC2587

 • Produktfotografering SWEARE med modellen Elin Bryne.

Kläder, stavar, pjäxor, skor, bil och ja allt när det gäller produktbilder eller reklambilder. Levererar DX-format med alla möjligheter till förstoringar, hjälper gärna med även leverans till utskriven bild på högkvalitativt papper och te.x canvas.

 

6

 • Eventfoto.

Med mitt tidigare företag Dermaphotos som jag nu integrerat i T-W Media, tar jag på mig arbeten för fotografering från event, spelningar och kompletta festivaler. Fotograferat bl.a på Gröna Lund, Summerburst & BY: i Oslo. Bilder publicerade i Gröna lunds medier, VG & Dagbladet, NWT, artisters egna medier och även omslagsbilder. Stor erfarenhet från olika genre av musik, konserter och festivaler.

 

_dsc8300

 • Biking Dalarna 4 dagars tävling 2016.

Kompletta reportage, pressutskick och bildtagning som pressansvarig. Varit ansvarig för pressutskick på bl.a Biking Dalarna & IBU-cup med bildtagningen, skribent och leverans till nyhetsutskick. Uppskattad skribent som bl.a blivit uppmärksammad i Visma Ski Classics, SERNEKE & Vasaloppet.

 

18902655_10155314854333686_816941032_n

 • Tackkort & autografkort.

Tar på mig design, layout och producering av diverse kort. Populärt från aktiva att tacka sina sponsorer eller som exemplet ovan för autografkort. Möjligheterna är oändliga och skapas efter era önskemål. Kan även leverera färdig produkt printad och klar, som levereras på posten eller personligen.

 

0

 • Peter Jihde som kund för att skapa en presentation.

Skapar kompletta funktionella presentationer från era önskemål. Till Peter Jihde levererades 2 olika presentationer som var fullt funktionella på dator, iphone och ipad. Bilder, filmer, text ja allt är möjligt och levereras som klar produkt för presentation. Enkel sändning via USB eller digitalt.

 

Ta kontakt för offert: info@t-wmedia.se

Sidan är under uppbyggnad.