Time out!

DSC_0723

  • Vy från fönstret i logen.

Björklund dök upp här på eftermiddagen, jag tog min sedvanliga mini paus innan jobb och vi la oss i soffan ett tag och snackade lite. Alltid nära till skratt med den herrn och fint med lite skratt innan arbetet. Drog sedan strax efter 18:00 mot kalaset, tyckte det var ovanligt stilla på området och gick upp till logen för en kôppenkaff. Helt själv där, så hade V.I.P-Service av damerna och stället för mig själv. Efter ett tag fick jag informationen att allt börjar kl: 20:00 idag och därför denna stilla miljön. Ja,ja tänkte jag. 1,30h kan jag väl döda för att äta iallafall 1 kväll på området, så använde min kupong och njöt i solen under soundchecken.

Strosade runt, pratade med lite folk och så småningom gick till entréen för att snacka med funktionärerna där. Då fick jag än en gång ny information, tydligen så är allt en missförstånd och blivit lite knas. Parken öppnar 19:00 för besökare, sen får 1 av banden lov att spela 2 gånger varav en gång i tältet klockan 20:00. Så egentligen var ingenting inbokat förns 21:00 på stora scenen. Men men sån är det ibland, jag bestämde mig därför att strosa hem 1h och arbeta lite på O-Ringenprojektet. Skall väl snart dra mig tillbaka mot området, kommer bli sent ikväll men jag är taggad. Träffade även på Svennis i entrén, han är god vän med mormor och jag har varit med på någon grillkväll där för något år sedan. Men det är en annan historia!

_20170714_182711

  • Kavaj dagen till ära!

Så nu blir det lite pillande med redigering, innan jag beger mig tillbaka mot vacka Herrgårdsparken. Tror det kan bli en hel del folk, trevlig kväll och massa fint väder!

*Korr: Var 700 personer igår, jag skrev 1000. Så lite väl mycket krämade jag i 😉 Sorry.

Countrytime

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *