Tiired / trött o däck

bild-2016-10-06-kl-22-28-2

Hyffsat sliten krigare häromkvällen när jag valde att vika in öronen och ta natten. Fått gjort nästan allt jag behövde och kändes ändå ok. Vill va fräsch inför dagens begravning och samla på mig lite sömn innan arbete igen på Lördag.  Idag kommer jag inte blogga något mer, antagligen kommer jag tillbaka Lördag kväll efter arrangemanget är slut. Vet ej möjligheterna och förutsättningarna så mycket efteråt, men bloggar vell och åker hem till kontoret gissar jag på 🙂 Tävlingen är Billingehusloppet arr IFK Skövde, vet inte helt 100% vad loppet går ut på, men det är iallafall ett terränglopp där jag skall fokusera drönare 🙂 Var nog en ca 7-800 anmälda och det var ju en succé sist man var på Billinge, så de blir nice.

Kommer även träffa mina ”Long time, no see” släktingar. Moster arbetar ju som producent på reklambyrå, Morbror har bedrivit liknande verksamhet som jag gör nu och alltid kul att träffa Morfar. Sällan vi är samlade och jag minns inte sist vi alla var samlade. Så den middagen på kvällen hoppas jag kan bli ganska avslappnad ifrån begravningen.

Frukost kallar!

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *