Thursday fixing

DSC_0322

  • The drone testfly

Givetvis inte jag som flyger. Men var ute och testade några inställningar + att den legat still sedan Marcialonga. Så bra att låta den känna på vinden igen, testade nya goPRO också och det blev ett lyckat resultat. Har kikat på ny drönare i form av Mavic och det får helt enkelt vänta lite till. Den här funkar fint och har all utrustning som behövs.

Förmiddagen idag spenderades med lite bokföring och skicka iväg 2 fakturor. Träffade på farmor en sväng och massa andra ärenden.

vlcsnap-2017-04-27-14h15m22s115

  • Moelven industripark

Lite mellantid nu innan jag skall iväg till Bob på en kopp eller 2 koppenkaff. Skall ta vara på tiden med att packa, ordna det sista och se till att fokus kan va 100% på arbetet där nere. Fortsatt inte fått tag på stålföretaget och kommer ligga lågt ett tag, för att sedan försöka kommande vecka.

Sitter även och dreglar över ny utrustning jag skulle vela ha in i företaget. Men lär läsa på lite mer och sedan knyta något mer uppdrag, då kan jag investera som belöning för bra jobbat T-W.
10-mila:

Klockan 9.30 lördag 29 april drar sändningen igång. Tre avverkade tävlingar, och 24 timmar senare är det dags att rulla sluttexterna för produktionen.

Vi arbetar med 15 kameror och året 2016 var budgeten 1,2milj

Tror det kommer bli ett grymt kul arrangemang, bra kontakter och spännande natt!
Kommer bli för min egen del ca 13h jag arbetar på olika kameror och platser. Siktar väl på lite mer 😉

—> Vill ni läsa mer kan ni trycka här <—

Mot söder!

T-W

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *