The Yellow Bib in CHINA

En liten miss i min planering, sociala medier deluxe, alltså Facebook, Instagram osv är blockerade i Kina. Därför har jag stora problem att dela vidare allt, kommer blogga istället och har lyckats på detta blogginlägg komma igenom blockeringen via en proxyserver för att meddela några om läget.

Internet är dock jävligt seeeeegt…

 

dsc_0749

 • Vi räknade ut, Bob var typ vaken 2h under den 10h långa resan. Jag sov 30 minuter..

I Dusseldorfen var de lite små svårt att hitta rätt, men vi lyckades så småningom och allt löste sig genom att vi fick gå baklänges genom säkerhetskontrollen 😀 Inte alla som går den vägen 🙂 Sen på långflyget så slocknade Bob tidigt, jag hade stora problem att sova..

 

dsc_0748

 • SocialaBobs vakna 2h ( MAX ) var mest för att äta/toa/dricka. Jag såg film / Spelade spel.

Tack gode gud de fanns en liten ipad typ i sätet, den räddade min resa och Bob fick snarka på vid sidan.

En annan sak som var lite kul under resan, när Bob sov, kom flygvärdinnan med 2 checkar vi skulle fylla i för att kunna gå in i landet. (Det fick jag dock berättat efteråt ) Jag såg ju film, Bob sov och hon störde, så jag sa ” no no no, don’t want to buy anything ” Sen när Bob vaknade 4h senare, undrade han var dom där checkarna var? Varför har dom aldrig kommit för dom måste vi ha nu när planet landar om 15 minuter? Opps my bad 🙂 Löste sig dock 😉

 

dsc_0750

 • När vi kom fram i China, typ 5 lokal tid, var de första som slog oss: ” Fan va de luktar här i luften ” Lortig luft blandat med att någon står o svetsar konstant, fick berättat, att de luktar så här, tydligen.. .

 

dsc_0753

 • Helsicke vilken flygplats de var i Peking

dsc_0751

 • Helsike vilken kö de var i Peking. Stressen var nog ändå värst, ”kö” existerade fåtal minuter.

 

dsc_0754

 • Inte superenkelt tolka skyltarna, vi tog fel tåg, gick fel så vi hamnade rätt. Vi var rätta nöja över den bragden faktiskt 🙂

 

dsc_0755

 • När dagen kom fick vi denna fina utsikt vid gaten. Precis innan hade jag ätit den äckligaste kinesiska rätt någonsin, typ som dom tryckt ner hela kycklingen i blendern o hällt i soppan. Lurt.

 

dsc_0756

 • Sista flygningen, tredje flyget och här orkade jag slockna 1,5h. Tills jäkla flygvärdinnan väckte oss och jag minns inte varför. Sa bara ” Yes yes yes ” Bob skrattade resan ut sen, men sa aldrig varför..

dsc_0757

 • Changchung levererade solsken, härligt med utomhus och fast mark.

dsc_0759

 • Med riktig mat i magen stack vi strax efter ut och testade banan, vilken eftermiddag det bjöds på 😀

Gick vell 20 minuter sen hade jag lagt mig på sidan i en kurva, man måste ju satsa om man skall komma någon vart tänkte jag. Kan Bob ta kurvan i den hastigheten, kan jag. Tydligen inte.. Aj!

dsc_0761

 • Kolla den j*vla snöskulpturen, he’vete säger jag bara. Mer om det imorgon..

dsc_0763

 • Hotellrummet är högsta klass, kan va top knotch in life..

 


Avslutningsvis, BOB ÅKER I CHAMPION-VÄSTEN. Hur jävla mäktigt är inte det? Bäst rankad i hela starfältet och kommer därför starta längst fram. Power.  Han är bäst rankad i startfältet och därför erhåller han den gula västen, hur mäktigt är inte det. Det går även rykten, om att Bob är den förste Svensk med västen!

Nu ska vi ta duschen och få mat i magen!

1 day left.

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *