The tables have turned..

  • I’am smiling, but with a twist of nervosity.

Åh herregud vilken avslutning det blev på kvällen igår och tankarna flög runt i skallen under natten. Men låt mig först backa tillbaka bandet lite. Gårdagens schema var hektiskt och gick verkligen i ett med flertal möten, fixande och massa ärenden överallt. Så när Jessica kom var det härligt kunna sätta sig ner käka mat och snacka gamla minnen. Att ta kaffe efter maten var inte helt givet, men vi tog en liten kopp rivigt innan vi runda av kring 19 tiden och tog adjö.

Har försökt ta lugn film-kväll ett tag men utan lycka, alltid kommit något i vägen eller blivit jobb. Så idag tänkte ” today is the day ”. I vanlig ordning sorterade jag ner ”kontoret” och skulle bara skriva en anteckning på mejlen innan soffan skulle dykas ned i. Där väntade 10 mejl! Tur man tog kaffe!

Kvällen blev satt i glädjerus, massa fix, samtal, mejlande och helt nya planer för kommande tid framöver. Jag lämnar det dock här, sjukt mycket som måste sorteras och ordnas innan jag kan publicera detta här på bloggen. Så någon gång nästa vecka har jag det under kontroll, blev sent igår och hela förmiddagen har gått åt idag. Äter lite snabbt nu och fortsätter vidare med fixande för detta uppdrag.

Stay tuuuned.. . 😀

  • Träning hjälper mig rensa tankarna.

Så drog upp till 60 Nord för att köra lite gym, försiktigt fortfarande med pulsen men kan träna styrka. Så körde 50 min effektivt träningspass och formen kanske inte är helt tappad ändå. Skönt att klämma in ett pass iallafall, direkt vidare lämna bilen och sedan upp till Oliver för lite planering.

  • Det blev lite utskrifter.

Uppdraget som är låst blev en himla ”bords-vältare” i min planering. Nu fick jag planera om dagarna lite innan Östersund och tvungen få saker fixade, så jag sen bara kan tänka på Östersunds-uppdraget när jag är där. Alla dessa papper, kaos och härjande kommer få en förklaring med tiden. Men som sagt, jag måste få allt under kontroll först och därefter kan jag göra det offentligt! Episkt blir det.

Nu kom min kära vän Björklund och ska hänga lite. Lite saker att göra inför Sockertoppen sen ikväll och får se hur kvällen eskalerar!

Oj oj oj, it’s happening.

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *