The star day

bryntesson-t-w-media-bloggen

  • ” Onetaker’n ” – Låg snygghetsfaktor

anna-haag-t-w-media-bloggen

  • Anna Haag – Hög snygghetsfaktor

ida-ingmarsdotter-t-w-media-bloggen

  • Ida Ingmarsdotter

skidskytte-t-w-media-bloggen

  • Chardine, Viktor & Tiio

stina-nilsson-t-w-media-bloggen

  • Stina Nilsson

stina-nilsson-2-t-w-media-bloggen

  • Baseball

Tvära kast som vanliga dagar här i Östersund. Lite med sovtimmar och full fart. Dagen började med redigering som snabbt gick igång med att sticka iväg och filma.  Vi spelade in lite små reportage med den blundande Bryntesson och sedan barkade det iväg. Vi träffade Stina Nilsson, Ida Ingmarsdotter, Anna Haag, Tiio, Chardine och Viktor bland annat. Givetvis är det för vår serie High & Low och vi börjar få in några riktigt tunga namn nu alltså. I ca 5h var vi ute och sprang, filmade massor och såklart massor av goa skratt.

Nu har vi otroligt mycket material och det skall bli grymt spännande att få sätta klippbordet till.  Vi la en ganska grym plan inatt kl 01 som täcker ända fram till Februari. Det jobbigaste med allt det här är egentligen att man måste vänta till rätt datum och avsnitt att publicera det. Vi har helt enkelt inte plats med det just nu och det får komma senare i säsongen. MEN det är ju bullshitproblem och vi är grymt laddade för att visa allt vi har planerat/spelat in 😀

High & Low, står ju för Högt & Lågt. Vi kommer fördjupa oss i diabetes, vi kommer ha starka avsnitt, djupa avsnitt, actionfyllda avsnitt, sorgsna avsnitt och massor av glädje i avsnitten framöver. Det är högt och lågt, man vet aldrig vad vi kommer visa i våra avsnitt och det tycker jag är gött, det oförutsägbara och alla ska kunna finna ett eller flera avsnitt som är deras favorit. Sprida kunskapen på ett bra sätt helt enkelt!

 

Avslutningsvis, vi grymt mycket bra material att visa.

 

We are changing diabetis

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *