The Magic Days

 • Vi börjar med bilar!

Beklagar sen återkoppling här på bloggen, men varit fullt upp och efter ni läst inlägget, kommer ni ha förståelse 😉

Jag plåtade lite på WC som ni kanske sett på mina sociala kanaler, åt en riktig matkoma på tacos med Björka därefter och låg på jäsning till en film på kvällskvisten. Så småningom åkte jag till sommarstugan för Mia och sov natten där. Sov lite halvt ut under lördagen, åt thaibuffé som frukost och gick i lite butiker innan vi åkte vidare mot vårt planerade mål. Vi kom dock inte långt innan vi såg en bilträff ute på åkern, vädret var ju fantastiskt och vi utan stress, så varför inte kika in och ta en titt.

 • Råaste fronten på hela fältet!

 • Goa fälgar med attityd!

 • Muskelfälgarna satt fint på GT’n.

 • Fränaste bilen på fältet, Badass.se  och grym i helhet!

 • Även Mia fann intresse i bilen!

 • Snygg detalj med döskalle till växelspak.

 • Bilen bara skriker attityd!

 • Östra Silvberg gruva & Miamys.

Efter en spännande resa med skratt, fina vägar, brutala regnfall och mäktiga blixtar kom vi fram till denna vackra plats, Östra Silvberg gruva. Vattnet är turkost av all kalk, en väldigt respekterad tystnad ligger i området och man får harmoni i själen. Äntligen fick ja ta lite kort på Mia också i denna fina miljö, lugn kväll med lite ätande, vin och allmänt avkopplande.

 • Ljuset var magiskt för kvällen!

 • Min lilla prinsessa.

I solnedgången låg vi i hängmattan och snackade långt in på småtimmarna. Bilen parkerades på strategisk plats och vi la oss för natten. Med ombyggnationen jag gjort tidigare på bilen så ger det mig möjlighet till att sova där bak och en otrolig flexibilitet med boende. Sov som en dröm, vaknade tidigt av värmen och vi gick upp för ett morgondopp.

 • Vattnet är sjukt turkost och vackert!

 

 • Mia var först ut för dagen.

Vackert och idylliskt, men bilden förklarar inte kylan och den var påtaglig. Det var kallt i vattnet och något man fick slita lite med. Jag är ju fortsatt som ett barn och hoppade från klipporna jag. Du kan va lugn mamsen, det är över 200m djupt och rätt lugnt att inte slå i skallen i botten. Mysig morgon med svalkande bad, halvt andnöd till en början om man hoppade i som jag, men man vande sig och man vaknade ordentligt 🙂

 • Manjana lifestyle!

Eftermiddagen spenderas vid ”poolen” och massor av gott att dricka/käka. Man bara njöt utav nuet, hade med mig högtalaren, gungade Mia i hängmattan och jag låg i min fatboi. Kunde verkligen inte bli bättre, riktiga livsnjutare som låg uppe på hyllan ovanför vattnet! Underbart!

 • Badvakten har kontroll på läget!

 • Kvällsavrundning vid poolen.

Vi tog en liten träningsrunda tillsammans och utforskade skogarnas stigar. Det blev otroligt varmt fort, så att bada igen var ett faktum och vi var snart i vattnet än en gång. Knöt ihop dagen i lugn och ro, tog några bilder och verkligen njöt in i det sista!

 • Funderar på den fina fotografen som tog bilden!

 • Här satt vi och myste in till det sista.

Så småningom började vi rulla hemåt, tog ett glass/godisstopp längs vägen, skrattade och lyssnade på sommarprat hela vägen hem igen. Hade lite svårt att slita mig från sommarstugan, är man kär så är man och man vill maxa tiden. OCH, tid är inget som existerar med Mia, man är bara i nuet och det är otroligt skönt för min väldigt aktiva hjärna.

 • 3h sömn = 3h träning.

Blev sent inbjuden till en träningsrunda med Henrik J och inte var jag sen att säga ja. Dock hade jag inte planerat att jag skulle ha 3h sömn i kroppen innan jag började passet, inte optimalt och jag var nyfiken på hur kroppen skulle reagera. Hann inte ens äta ordentlig frukost, fick bli en väldigt enkel och sedan möta upp Henrik vid 08:00. En bekant jag lärt känna genom skidorna, köpt hans cykel för länge sedan och detta var första skidturen tillsammans.

Riktigt trevligt, samtalet pågick hela turen och vi tog oss fram fint ute i skogarna vid Finnsjön. Värmen började smyga på oss, men med den tidiga starten kom vi relativt bra undan och stannade klockan på 3h. Det blev totalt 5 mil, 2654 kcal och snitta 149 puls, bra känsla i kroppen, förvånansvärt pigg och sällskap värde i guld! Kanon start, annars hade jag nog bara legat död i sängen.

Frossade sedan i tacos, pysslade lite vid datorn, ringde några samtal och svarade på mejl. Så småningom ringde Viktor Thorn och behövde filmer/bilder, jag fixar!

 • Började ute vid Flygbron, Rådom.

Viktor kom över på lite planering och diskuterande över vad han ville få ut att bilder/filmer. Egentligen hade jag tänkt att vara ledig resten av dagen, men när en god vän ringer om hjälp säger jag inte nej och vi var snart igång. Vi började med lite drönarsekvenser i det vackra vädret ute i Rådom, schyssta sekvenser filmades och härliga bilder plåtades.

 • Första bilden från Nikon-kameran idag.

Vi plåtade ett gäng bilder ute vid det vackra vattnet men la också fokus på film. En kort, kort film spelades in, tog kanske 1h men kommer bli en väldigt kort snutt. Viktor tänker helt rätt med sociala kanaler och det är viktigt med varierat innehåll i sina kanaler. Väl klara där ute, styrde vi skeppen mot Valberget.

 • Stretching plåtades.

Utegymmet fick bli nästa plats att plåta på och ack vilket väder vi bjöds på idag, fruktansvärt varmt och man blir fuktig direkt man bara andas. Vilken tropisk sommar vi fått, men räcker det inte snart? 😉

 • Knäppte bilder för skomärket HOKA!

 • Nu blir man nyfiken att testa att par av skorna!

 • Letade kreativa vinklar!

 • Tema två på filmen blev löpning.

Efter ha plåtat vid utegymmet, drog vi oss mot skogen och stigarna för att gå in på nästa del av filmandet/plåtandet. Tog några snabba bilder här, men la största fokus på filmandet och den korta variant med löpning som tema. Vi arbetade effektivt men var borta nästan närmare 3h totalt. Det förvånar mig fortsatt, men film/bild tar verkligen tid och man vill ju alltid få det bra, bäst eller kanon! Bägge grabbar nöjda, förhandlade vi lite hur vi går vidare nu framöver och kommer börja lansera massa bilder. Så håll utkik!

Sover man lite, hinner man mycket. Klockan är nu 19:00 och måste göra en plan för kommande dygn och timmar framöver. Lager 157 kommer imorgon och det är dags att börja filma nästa avsnitt, ska försöka träna så mycket jag kan och även så har massa ärenden/fix att göra privat. Sen får man inte glömma all förberedelse och planering inför O-Ringen som jag åker mot på Fredag, då blir det Örnsköldsvik 1 vecka och riktigt rock n’ roll i firman! Så det gäller vara laddad och börja tagga till igen för en busy period framöver!

Take care!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *