The day after. . ..

bild-2016-10-01-kl-11-34

ppppuuh-huu. Vilken morgon. Trött.
Satt uppe hyfsat sent för att va mig igår med att sitta snacka med Projektledaren Lasse Strand över några glas cava på rummet, några åkare kom förbi och tillslut fick jag tacka för mig. Sov till 8 typ, lite orolig natt med dåliga drömmar och kände mig sliten när jag knatade mot frukost. Frullebuffé all ära, men nu vill jag bara hem till min kalsongfrukost och gröt med juice på bordet. De är härliga tider de.

Martinholmstrand @seg.se har nu vaknat iallafall och förhoppningsvis kan vi lämna kring 12 härifrån. Allt är kaos i dator och väskor, men jag lämnar ändå det här projektet med ett riktigt stort leende på läpparna. T-W Media har lämnat ett stort intryck på åkarna, ledningen, projektet, Biking Dalarna och framförallt MTB i hela Sverige. Så om inte en alien börjar redigera snabbare än mig nu och filmar bättre, så känner jag mig hyfsat oslagbar på den position jag slagit mig in på. Detta hoppas jag kommer föda mycket merarbete och spridas till andra uppdrag. Kaxigt skrivit, men de får man va och jag är spänd på uppföljningen av projektet.

Så nu har jag presenterat 3/4 jobb.

– Skidzonen / Bildleverantör

– Viktor Thorn / Film och inte helt utvecklat projekt ännnu, stay tuuned!

– Biking Dalarna / Film & Foto

– And the secret project still to come.  . . Upp på möte i Östersund till veckan, håll er uppdaterade!

Så de knallar på och går samtidigt här borta på T-W Media.

_dsc8253

Matthias Wengelin, landslagsåkare och fruktansvärt grym cyklist!

_dsc8258

Sanna Lagerqvist och Maria Runetag

_dsc8262

Alexander Vincent Blomqvist, Team SERNEKE ALLEBIKE men är en fruktansvärt dålig orienterare haha se film nedan..

_dsc8276

Fokus på skuggan själv, Jonatan Steen

_dsc8289

Alexandra Engen, landslagsåkare och världmäsare flera gånger om och Fredrik Ericsson med Meritlistan innehåller över 20 SM-medaljer, topp 20 placeringar vid VM samt segrar i klassiska lopp som CykelVasan och Birkebeinerrittet.

_dsc8300

Jens Westergren och Matthias Nilsson, Jens ska ha en grym eloge som varit aktiv deltagare och samtidigt varit ansvarig över GPS:er och kartor. Starkt.

Och sen min favorit film från hela evenemanget, Bonusmaterial:

Den här filmen gjorde riktig succé tillsammans med etappfilmen igår 😀
Tyvärr har dom inte lagt upp huvudfilmen på Youtube, men ni finner den på min FB eller Biking Dalarnas FB.

Lär hem o kapa stavarna

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *