Thank you Tuesday!

  • Mot horisonten och vidare.

Efter lite om och men, kom jag iväg på min tilltänkta löptur och tog sikte mot första checkpoint. Ut till piren kändes benen tunga, fick inget bra tryck i steget och allmänt jobbigt. Stretchade av vaderna och benen där ute, tog lite snacks jag hade med och fortsatte tvärs över stranden.

Värmen ökade, njöt av tillvaron och så småningom nådde jag klipporna. Tyckte tempot var lite lågt, men gick tungt idag och fick kämpa på med det jag hade helt enkelt!

  • På väg tillbaka längs med klipporna.

Med lite snacks, byte av lite mer discomusik och kämpa-tankar, fick jag ihop mina 2h trotts det tunga steget. Var inte jättestolt över farten, men desto nöjdare med genomförandet efter förutsättningarna. Kroppen är trött efter veckan, what to do liksom 🙂

Väl hemma så käkade vi lunch, jag och Carl frossade i jordgubbar som avnjöts i solen på eftermiddagen.

 

 

  • Tom-William Parnevik gör comeback!

Seneftermiddagen så åkte vi iväg på lite golfande på rangen. Stilen kanske inte riktigt var golfklass, men träffarna och svingen satt riktigt bra faktiskt. Trodde jag inte, då jag slutat tävla sedan flera år tillbaka och nu mest leker på rangen någon enstaka gång per år.

Lugn afton med nåsånär tacos man kan komma i Portugal, jag ska avsluta ett projekt på redigeringsbordet ellers ser det lugnt ut!

Tror jag siktar på långtur imorgon med rullskidorna, bytt stavspetsar nu 😀

Run T-W RUN!

T-W

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *