Team Sernekes första åkare!

13697145_302596056754887_3597435161959934130_n

Tyvärr ingen egen bild på Sara, så jag lånar Foto: Magnus Östh

Efter en säsong med helhjärtad satsning mot långloppscupen, Visma Ski Classics, byter nu Sara Lindborg till nya Team Serneke. Redan i debutsäsongen blev det en fjärdeplats för landslagsmeriterade Sara i långloppens egen världscup.

– I år har jag en Ski Classics- säsong i bagaget och med den erfarenheten känner jag att jag startade detta träningsår på en högre nivå. Fjolårets mål med att komma topp 3 i totalen behåller jag även in i denna säsong. Genom att vara en del av Team Serneke har jag bra förutsättningar att nå dit säger Sara Lindborg. Träningen har hittills gått bra och jag ser fram emot Alliansloppet och första samlingen med teamet, avslutar Sara.

Sara har hög kapacitet och är en mycket tekniskt duktig skidåkare som jag är övertygad kommer att utvecklas ytterligare till denna vinter. Hon är dessutom en person med rätt inställning till idrotten och delar Team Sernekes värderingar, säger teamchef Martin Holmstrand.

Sara Lindborg får sällskap av sex andra åkare där laget i helhet presenteras i samband med Alliansloppet den 26:e augusti. Förste manlige åkare offentliggörs inför det klassiska rullskidloppet under Blinkfestivalen den 27:e juli.

—————

Mycket spännande med Sara i Teamet, med den fjolårssäsong hon gjorde har jag absolut tron på att vi kommer kunna ta oss kamp om topplaceringar och en avslutning på pallen i totalen!
Kul!

Letar även ny kamera, så försöker spika lite uppdrag och när det blir bekräftat skall jag investera i en ny. Då kommer jag besitta 4 videokapabla kameror och det resulterar i massor av möjligheter av vinklar samt kreativitet. Spännande 🙂

Chingalinga

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *