Tänk om allt funka som man ville!

thats-dope-btch-kopia

Inspirerande!

Tänk bara om allt skulle gå som man ville? Skulle de ens va bra o positivt?

Jag vill ju ha:

– Mer timmar på dygnet

– Fler dagar på ett år

– Mer tid till mina projekt o drömmar

– Att folk svarade o återkom på mail snabbare

– Att allt rullade på exakt som man ville på en arbetsdag

Några saker jag kom på nu på rak arm. Jag hinner ju inte med allt jag vill, hade en superinspirerande möte nu med Anton & Maria om Sundsvalls Sommarskidskola och dess utveckling. Vi kan ha 2 läger, vi kan ha 5 läger vi kan ju för f*n ha en turné med läger på olika orter!? Sponsorer, film, glädje och massa massa kul. Men de är aktiva, jag har mina andra roliga uppdrag och vi måste sanktionera/sänka våra drömmar för att få till en bra nivå. En nivå vi alla klarar av och kan hantera för att få till det bästa lägret ever. Skulle va såklart super super kul att bara göra en sak, men det funkar inte, inte just nu iallafall och vi får lägga våra drömmar i ryggsäcken. Den tar vi med oss överallt och glömmer den aldrig. En dag blir det dax o öppna den där ryggsäcken när det är rätt tid, när det är rätt tid vet man aldrig, utan det enda man får förhålla sig till är ” Time tells” och jag älskar samtidigt ogillar det. Men det är spännande och tror ändå på att en perfekt vardag är inte det optimala. Jag gillar det som det är nu, måste lära mig ytterligare att älska det precis, som, det, är.

Vet ej om jag nämnt det, men träffade en avlägsen släkting på begravningen, 72 år och han levde exakt de liv som jag gör nu,fast typ 50 år äldre  och han vägrar ge sig. Livet är spännande och alldeles för kul för att lugna ner sig bara för att man blir på åren. Så ser jag mig själv vid den ålder, erfaren och precis lika livsglad. Han sa ” Jag kommer leva såhär tills jag dör ” Mäktigt!

Min morbror sa också: ” De jag känner som har lyckats bäst, är de som specificerat sig på en sak och hållit fast vid en genre ” Är du bra på att filma Snowboard, ja men då filmar du bara det och satsar 110% procent. Istället för att göra allt.. Jag gillar ju allt, men försöker finna min nisch och det tar tid att få ut ett namn, bli bäst på en grej, överleva finansiellt och kunna tacka nej till roliga uppdrag utanför din genre. Morbror Carl-Johan har arbetat med stora företag, haft studio i London och just nu i Sthlm. Även moster, Chefproducent i New York och där lär jag boka in ett studiebesök till våren, hämta lärdom och utveckla!

Jag har börjat tänkt såhär tidigare, men kanske dax att göra så ännu mer. Det tar tid, men snart så är man där och man känner det är ” Right ” när stunden är kommen. Just nu är de lite cirkus på allt, men känner ändå att mina nisch hyfsat graderad:

– Tävlingar

– Läger

– Längdskidor

– Skidskytte

– Mediapartner till ca 6-8st

– Bryntesson ( Väldigt bred aktivitetskala )

Men är ändå ganska diffus, men är svårt att välja bort saker som gör en glad och även ger mig någonting. Jag får ge det tid, se var vägen tar sig och göra vägvalen när de kommer. Jag tycker ändå det är grymt spännande och ser fram emot nästa dag redan. Mycket roligt på gång, många mail o planer som ligger och guppar, stora projekt att publicera här och en otrolig hunger på  utveckling av T-W Media.

Såhär går mina tankar när jag lägger mig, inte konstigt det tar tid att somna 🙂

Skulle även vilja uppdatera t-wmedia.se, wordpress som på bloggen och nu har det snart gått 6 månader sen jag uppdaterade här. Sen dess har jag skjutit på det.. Checklista dax 🙂

California dreamin

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *