Supersprint Day 3

Supersprint Day 3

  • Anton Karlsson sveper förbi.

Vaknade tidigt, låg och letade låtar, pysslade med redigering och tog en mysmorgon med lång frukost. Mötte upp Hugo som jag skulle göra reportage med idag, vi bollade lite tankar vid frukost och åkte in till stadion!

Väl där var det stjärntätt och jag passade på att ta några bilder medans Hugo skulle värma upp.

  • Olle Jonsson Duved är alltid redo för spex!

  • Hugo passerar vid uppvärmning!

  • Anton Karlsson bjöd på ”Lördagsfeeling” som han så själv kallat! 🙂

  • Stina Nilsson åkte sina varv, tar hon segern idag?

  • Hugo passerar vid gyllene luckan!

  • Nästa generations skidåkare?

Filmade mina sekvenser med Hugo, sprang runt längs spåret så mycket jag hann och så småningom kom även Bryntesson. Vi filmade där innan vi begav tillbaka till hotellet för ytterligare intervjuer med Hugo & Luddeyo om utveckling inom sporten. Packa om allt snabbt som attan och ner sedan till ungdomarnas tävlingar!

  • Fullfart och massor av glädje!

Där har vi gårdagens film, jag måste upp och kasta i mig frukost för att dra iväg så fort som möjligt. Blev sent inatt, men var mycket förberedelser för dagens film och frukosten öppnade inte innan 07:30.

Jag kommer tillbaka sent ikväll, jag har slut på tid!

Gotta go!

T-W

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *