Supersprint Day 2

Supersprint Day 2

  • 3 grader och regn hela dagen i vinterstaden!

Bryntesson väckte mig strax efter 08 med dagens första telefonmöte. Jag käkade gedigen frukost och packade ihop mina grejer för att fara in till kontoret. Vårat kontor är en utflyttad lägenhet och man får jobba med det man har att tillgå med. Lars Selin som är landslagets herrtränare var på plats och hjälpte oss med dagens manus.

Vi knepade och knåpade ihop ett manus för att så snabbt som möjligt komma igång med filmandet. Vi begav oss mot arenan och här var det ingen tid att spilla, bara att sätta igång trots det dassiga vädret.

  • Bryntesson övar ljudinspelningarna.

Ja, som sagt, vi har varken studio, kontor eller optimala förutsättningar i denna produktion. Man får jobba med det man har och stay happy. Det är inga problem tillsammans, vi har alltid roligt ihop och vi hade en god vision om dagen. Även om en tung ryggsäck av stress från sekund ett, jobbade vi effektivt och snabbt för att få undan klippen! Jalla jalla!

Alla våra ljudinspelningar gjordes på denna plats, vi hade verkligen inte tid till att bege oss till någon studio vi inte hade eller optimalare lokal över huvud taget. Så 3 grader & regn hela dagen fick de bli, kameran fick jag skydda med öppen jacka och fylla minneskortet med bra material!

  • Fick oss nya jackor + mössa i kylan!

Kontoret blir ibland bakluckan på min bil, klädombyten sker utomhus och kameror laddas av batteribanker. Finns inget rum för misstag här inte och våra sekunder var räknade. Blev en snabblunch halv tallrik av lite rester som fanns kvar, innan det var dags att möta upp Ludvig Søgnen Jensen för nästa inspelning.

Alla inspelningar var iallafall klara, utrustningen flög hej vilt och inspelningarna rullade på i 120. Som vanligt när det gäller oss. Dock så hade det blivit missförstånd, Ludvig var på stadion och inte på arenan..

  • Iväg och jaga ikapp Ludvig.

Vi blåste upp till stadion för att leta reda på vår skidåkare, tur de fann vi han snabbt och kunde fortsätta spela in. Som jag nämnde tidigare, våra sekunder var räknade, så fanns verkligen ingen tid att spilla!

  • Inspelningar med Ludvig gjordes i mörker.

Regnet bestod dagen ut och vi fortsatte spela in ända in på de mörka minutrarna. Ludvig är grymt ödmjuk och ställer upp på våra idéer, en screengrab från filmen som publiceras på söndag och tyvärr ingen jag kan nämna om i detta nu. Håll utkik, för den blir grym 😉

  • Dagens film från VW Supersprint 2018.

Tänkvärt att planering, manus, inspelat, laddat ned klipp, redigerat och publicerat på mindre än 10h. Hade gått ännu snabbare utan den engelska textningen, men viktigt med den målgruppen och vi vill nå en bredare massa. Datorn rök när vi var klara, direkt planering inför morgondagen och vi satte en gameplan för nästa produktion.

  • Enda stillbilden från dagen med Sonyn.

Imorgon kommer det bli fokus på ungdomar och barnen som tävlar. En ljusshow på kvällen och vi satsar på överflöd av glada bilder. Solen verkar komma inbjudande imorgon och har lagt en plan. Några klipp ska spelas in som förebyggande inför söndagens film och även några innan det drag igång med tävlandet.

Jag har en egen filmidé som jag driver inom T-W MEDIA och hoppas få tid för den, ska planera lite själv här nu och plocka i utrustning så allt är redo gör morgondagen. Klockan står 23:23 och det blir även efter midnatt denna dag! Inga konstigheter 😀

Troligen ännu senare inlägg imorgon, men har tyvärr verkligen inte tid att skriva tidigare och hoppas ni har förståelse. Tack!

Checkar ut!

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *