Supersprint Day 1

Supersprint Day 1

 

 • Teodor Peterson glider in i produktionen!

Mötte upp Bryntesson vid 10:30, vi fixade och planerade lite innan Teodor dök upp inför filmning. Kort tidslucka, så blev att arbeta snabbt och effektivt för att få de olika sekvenserna. Teodor var grym och snäll som ställde upp, lyssnade på våra direktiv och lät oss köra på våra knepiga idéer.

GoPRO:n satt i bilen och sonyn åkte runt i svepningar! Kanon, bra sekvenser och vi fick det vi ville ha. Tackade och bockade för oss innan vi var tvungna iväg på nästa del av dagen.

 • Finner man ingen parkering, gör man en egen.

 • Lunchens kontor blev lite spontant.

Gjorde en egen parkering på stora torget och Bryntesson fick springa iväg för lite husaffärer. Jag passade på att tanka över allt material till hårddisken och snabbt kolla igenom allt. Såg bra ut, hann planera lite och påbörja redigeringen smått innan Bryntesson var tillbaka.

Tanken var att ha ett telefonmöte, dock så uteblev det och vi får ta nya tag. Fick senare under dagen ett mycket roligt telefonsamtal som tog mig ”på sängen” och något jag får återkoppla om efter helgen. Tisdag kanske!

Iallafall, Bryntesson tillbaka i bilen, snabb plan och vidare på nästa del!

 • Vonn Barefoot in action.

Det är högt och lågt i mina produktioner 😀 Med Bryntesson vet man aldrig vad man kan tänkas koka ihop, många idéer och planer i luften, spontana roliga inspel dyker alltid upp och vi har riktigt kul ihop under produktionerna.

Här stressade vi som attan då solen var på väg ner och vi hade en hel del att spela in. Det tar flertal omtagningar innan man sagt rätt ord och fått till det bra, så 15 sek film kan vara 2h arbete och man vet folk är kräsna nu för tiden 😉

 • Time to release the beast!

Slängde av Bryntesson och jag iväg på nästa del, We & Sports lanseringsdag och V.I.P inbjudning. Jag kom med 7 bilder tagna på kameran så långt, ställde in den i farten på plats och sen var det bara att köra! We & Sports verkar inom fysisk & mental ohälsa bland barn och ungdomar. Ett projekt som Ante Andersson bedriver med sina 5 anställda. Hans dotter insjuknade i ung ålder i anorexia, något som vände hans värld upp och ner, ett berg och dalbana varje dag och hon stod mellan liv & död som hennes egna ord var under hennes tal.

Otroligt kraftfullt att se denna unga tjej, nu vara så stark och modig att stå framför alla dessa och hålla ett tal på 5 minuter. Ett tal där hon gick igenom sin resa, hur tacksam hon är för det är projektet och att tack vare det här projektet, var vid liv än idag.

Följande bilder är från monster kameran!

 • Antes dotter.

 • 5 minuter långt tal framför 100 personer. Starkt!

 • En sammanbiten och rörd far iakttog sin dotters tal.

 • De gick igenom deras arbetsmetoder och visioner.

 • Hon vill nu inspierera och hjälpa andra att komma från Anorexia.

 • Vi fick träffa alla inom projektet We & Sports och introduktion på deras roll i projektet.

 • Givetvis hade vi stundtals skratt och glädje bland oss! 🙂

 • Full sal och många fina ord fick jag höra från besökarna om projektet.

 • Träffade på Mathias Fredriksson, diskuterade projektet och ev. filmproduktion i helgen.

 • Den ”äldre” sonyn får avsluta bildserien.

Jag är grymt nöjd och fascinerad av kraften i den nya kameran. Mycket kvar att utveckla och finjustera på, men fick ihop det riktigt bra efter förutsättningarna och en lång dag i bagaget. Dagen slutade dock inte här, jag tackade för mig när jag kände mig nöjd och åkte vidare på nästa del för dagen!

 • Vonn Barefoot & Viktor ”Superkroppen” Thorn.

Mötte upp Bryntesson och åkte sedan hem till Viktor Thorn. Han har på sistone varit omskriven i media om hans otroliga fysik och givetvis något vi vill nappa upp. Planen var satt och tidsramen tight, som vanligt 😉 Fick improvisera lite med platsen, men gick bra ändå och vi fick våra sekvenser in på minneskortet. Kul grej & idé det här då, som vi mekat ihop tillsammans. Jobbar man med Bryntesson vet man att det blir pajaserier och än så länge har vi bara mötts positivt.

Allt material än så långt, är filmat för publicering söndag, så jag måste hålla lite på bilderna ännu och låta er bli nyfikna 😉

Svängde bort till hotellet och satte mig med redigering resten av kvällen. +600 bilder gicks igenom, filmmaterial har redigerats och nu har precis klockan passerat midnatt. Lite plock i utrustning och sen hoppa i säng.

Morgondagen är givetvis fullspäckad, vi har satt en plan nu på sista telefonmötet och nu gäller det att ladda om 110% 😀

Stay happy!

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *