Sunrise

13626983_1066925896689619_506167652334911905_n

Först och främst vill jag börja med att gratulera en av mina ”partners” Tove Alexandersson för den fantastiska prestationen och framgången under O-Ringen! Stort, stort Grattis! Tove krossade allt motstånd som fanns på kartan och sprang hem alla 5-delsegrar borta i Sälen! Jag är stolt och lycklig över att få vara med denna resa.

DSC_0320

Sen som ni kanske märkt har jag halkat efter lite med bloggandet.. Beklagar, men varit väldigt busy days nu på sistone en längre tid och jag är verkligen helt slut när jag går och lägger mig. Denna tid är snart över och det lugnar ner sig till veckan. Vi hann iallafall med något varv i Sunne och Fryksdalsdansen, Rangern gjorde succé ute på raggarvarvet och vi hade mycket skratt i bilen tillsammans med kariokesystemet.  Blev lite väl sent men med resultatet av en mycket lyckad kväll, så gick det ändå bra att gå upp på morgonen för att jobba. Nu sitter jag med lite redigering att fila på, skall även packa i ordning samtlig utrustning för kommande uppdrag åt SSSF på Tisdag och vi har telefonmöte om det imorgon.

Veckan som kommer blir det även Rättvik och försöka få till en fin träningsvecka.

Sen P.S OBS Jag har budat på ett hus som jag förlorade budgivningen på.. Så om ni vet någon eller har något i boendeform till mig, är jag mycket tacksam om ni hör av er till mig. Ni når mig på 0703-842 163, jag säker lägenhet, mindre hus/stuga eller om ni har någon rolig planlösning till boende i ert hus. Jag jobbar mycket och reser mycket, att va hemma är mest för att vila 🙂 Tack på förhand!

Ses vänner!
T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *