Sunday Mix

  • Screenshot från intervjun med Anders Olsson.

Körde på hårt igår på kvällen och fick bra flyt i arbetet. Björklund kikade förbi en sväng också och vi snackade ikapp lite sen senast. Blev rätt sent, efter midnatt släckte jag ner datorn och tog sikte mot sängen. Då hade jag kommit långt på filmen med Anders Olsson & SWEARE. Bra att ligga i fas där, andra projekt stundar och kommer fortsätta nu ikväll.

  • 2 glada gossar var träningssugna.

Efter en välförtjänt natt sömn, var det ganska snabbt bestämt en träningsrunda med dessa gossar. Frukost förtärdes och mötte NicoKing & Oliver för lite rullskidor.

  • Color is power to the people.

Färg är så himla härligt och speciellt en sådan här dag. Jag smäckade på mig Hawaii-tightsen och lyste upp denna gråa dag.

  • Rolling on!

Träningen kanske inte var likt VM-prepp men i trevlig och rolighetsgrad var den svårslagen. Kul med Oliver som hänka, med ett lugnt tempo rörde vi oss runt på banan i Valberget och tog det mer som en social aktivitet. Formen är inte på topp, men inte dålig och härlig med frisk luft tillsammans med grabbarna! Like!

  • Städ, tvätt och vinterjul.

Efter träningen tog vi en rivig kôppenkaff tillsammans här och sedan begav oss mot tvätthallen. T-W-bilen och Nicos tvättades, fälgar förberedes och hann också städa bilen inuti. Nu ryker sommarsulorna inför Östersund och bilen är shiny shiny. Får se hur tiden eskalerar, men så småningom lär jag hitta på något kul också med vinterhjulen och se till att det sticker ut lite.

En härlig dag med både umgånge, fysisk aktivitet och bilen har blivit besiktigad. Härligt! Nu 19:36 väntar arbete med redigering. Tänkte fixa med SWEARE, lite O-Ringen och annat smått som står på listan.

Imorgon väntar besiktning, reklamarbete och spela in ljudslinga för skidtunneln. Träna är väl en del också som ska in någonstans, men det får vi se imorgon!

Olé olé

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *