Sunday funday?

  • Photoshoot med 60° Nord.

Vaknade ut efter riktigt skön 3h sömn vid 09:00 tiden. Nej, fest är inte anledningen. Såg sista sträckan från rallyt i Korsika där Dennis Rådström åkte in som 4:a, fortsatt i ledning i totalen av JVM. Mäktigt! Så småningom dök NicoKing upp och vi drack några koppar ihop, jag skickade iväg summeringen av Reistadløpet och plockade lite smått i lyan efter NicoKing tog sikte mot arbetet. Efter det har var de varit konstant kontor och massa ”Catch ’up” och jäklar vilket bra flyt jag fått upp. Massa bokföring, skickat fakturor och betat av massa på checklistan, nu är min inre ro tillbaka efter all stress.

Sitter nu i skrivande stund och söker bidrag, till en idé och plan jag tänkt på länge, nu har tillfrågan kommit och jag sjösätter min idé till verklighet. Men jag behöver ekonomisk stöttning då det ligger utanför min huvudsyssla och något jag inte budgeterat för året, hela summan alltså. Så där sitter vi nu och skriver, ändrar, tänker & korrigerar igen. Skickar inte in idag, men inom dagarna två iallafall.

Även haft ett 1h telefonmöte med Mr. Bryntesson om framtiden, riktigt diffust tema på mötet, framtiden?!.. Helt otroligt var inspirerande och givande att bolla idéer med Brynte, tappade fort räkningen av alla projekt och idéer vi bollade, bara bra idéer och viljan att få samtliga i verk. Time will tell, vilka som är spikade och vilka som är visioner 😉

Nu tar vi stopp på detta inlägg, funday blev officeday och nöjd över allt jag fått gjort.

Out and over!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *