Summering Dag 1

Bloggen T-W Media

  • Hundshow lydnad med representanter från landslaget.

Ett väldigt uppskattat arrangemang där mycket folk slöt upp och ville se showen. De 3 hundarna med matte/husse var fantastiskt duktiga, wow. De var fascinerande att se och också värmande i hjärtat, då hundarna var så söta 🙂 Perfekt inramning också på nya torget, vackert. Fångade några sekvenser, knäppte denna bild och hälsade på hundarna innan jag begav mig hem igen. Riktigt smidigt med att ha arbetet precis utanför dörren 🙂

DSC_0714

  • Möte inför talangtävlingen.

Klockan 17:00 var det dags för möte och briefing inför talangshowen som började 19:00. Massor med akter där det var sång, piano, dans och fiol. Kul att se dessa tuffa ungdomar som vill uppträda och vågar faktiskt göra det överhuvudtaget.  Yngsta tror jag var 7 år gammal & hon spelade fiol.

DSC_0716

  • Gick o störde ljudkillen lite medans jag väntade.

DSC_0717

  • Amy Diamond & Martin Svedlund planerar.

Fram till 19:00 var det en del planering och förberedelser att göra för alla egentligen, men inte för T-W. Så jag gick runt o socialisera, drack kaffe och drack mer kaffe. Hade en liten egen briefing hur jag ville ha det för Amy & Martin för att sedan se klockan närmar sig go-time och det var dags göra sig redo.

T-W Media

  • Screenshot: Dansuppvisning av ” The Sisters”

 

Tom Lindström

  • Screenshot:  Solen kom fram och söta barn i publiken.

Tom Lindström 2

  • Screenshot: Amy hade uppträde efter talangjakten. KOLLA PUBLIKEN! 😀

Tom-William Lindström

  • Screenshot:  Även jag var uppe på scen och la ett varv.

 

Bloggen T-W Media

  • Screenshot:  Stolta deltagare i talangjakten.

Alla deltagare tycker jag är vinnare, att någon ska ” va bäst ” hela tiden tycker jag sådär om. Men iallafall, alla deltagare fick blommor och diplom. Talangbolaget korade en holländsktjej till vinnare och hon hade en väldigt vacker sångröst. Fin tävling i vackra herrgårdsparken och en av de finare kvällarna vi haft i sommar med solen. Magiskt.

 

Tom-William Lindström 2

  • Screenshot: Amy & Martin får uppdrag.

Körde efter hela arrangemanget ett kort intro med Amy & Martin. Den sistnämnde blev lite smånervös framför kameran och de blev några omtagningar 😉 Bara kul, jag skulle nog varit värre. Med det klart, tackade jag sedan för mig och nu ätit en sen middag. Satt batterierna på laddning, rensat minneskort och nu ska sortera lite material. Har haft känslan rakt igenom idag att jag fått bra material och även haft en bra dag personligen. Nu blir det försöka komma i säng, säkert ligga och tänka i 2 timmar innan man somnar för en ny dag att gry.

Imorgon blir det humorkalas!

Njut av dagen!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *