Summerar helgen!

Summerar helgen!

  • Vonn Barefoot tar in sina åkare med helikopter! 🙂

Vid 07:00 ringde klockan, jag gick upp och själen låg kvar. Den hann ikapp med frukost och sen var man människa igen. Tur man inte blir värst påverkad av bristen på sömn och snabbt igång igen. Åkte in och mötte Bryntesson, hade ringt piloten till helikoptern och fått en tidsplan, den gav inte mycket rum att spilla.

Fick sen ett sms med 17 min kvar och vi gjorde oss redo. En chans fick man ju bara, så här la vi en snabb plan och sen bara körde! Vi synkar bra jag och Bryntesson, arbetat ihop strax över 2,5år och nu tänker vi mycket i samma banor!

  • Calle Halfvarsson var på gott humör!

Vi hade i förväg snackat med Calle och berättat om vår idé. Vi ville ha en cool Calle som steg ur helikoptern, macho och vara förbered på att Manager Barefoot tar emot er i Östersund! 🙂

  • The A-team plockas in av manager!

Vi styrde och ställde lite efter landningen, gänget var snälla och ställde upp för att vi skulle få våra bilder från händelsen. Hatten av! 🙂

  • Fick skjuta lite med en riktig kanon!

Sen var det dags för mig att bege mig mot nästa uppdrag, jag skulle plåta åt Sweski & Kjell-Erik Kristensen och skapa en bildbank för arkivering under prologen. Dock så krånglade kameran rejält, kärvade med fokus och ovan som jag är med märket Canon, fick man göra sitt bästa. Smällde iallafall av X hundra bilder under prologen, lämnade tillbaka kameran och vidare på nästa äventyr!

  • Springer långsides med gimbalen!

Jag och Bryntesson sprang runt för våra sekvenser, jagade intervjuer och planerade i farten. Högg mig en hamburgare i farten och sänkte 4 kaffemaskiner medans vi filma. Kom ihop riktigt bra tycker jag, vid finalerna är det väldigt tight mellan och man måste ligga steget före med de olika sekvenserna man vill filma. Hade velat haft drönare idag också egentligen, men blåste rejält och frågan är om jag verkligen hade hunnit med.

  • Avslutningen på filmen.

Spontant bokade vi in 4 grabbar från VW och kastade in manager i takboxen. Kul grej blev det också att nyckeln i takboxen gick sönder och han blev inlåst 😀 Blev inte med i filmen vi publicerade, men roligt bonusmaterial kanske en vacker dag när vi står där o mekar 😉

Hem fort som attan, redigera så datorn ryker och sortera material från Bryntesson som gick med GoPRO under tävlingen. Brynte var tvungen iväg mot Falun och vinkade av honom tidigt, jag fortsatte redigera, hade grymt flow och kunde publicera filmen strax efter 19:00. Rekordsnabbt tror jag när det gäller mig och omfattningen av den här filmen! Mycket nöjd!

Idag måndag åt jag rejäl frukost, checkade ut från rummet och har packat bilen. Nu sitter jag i lobbyn för att jobba lite. Ska skicka iväg lite filmer, redigera en film åt Lager 157 där det ska publiceras en teaser för kommande avsnitt! Hela avsnittet kommer Torsdag!

Sen bär det hemåt 😀

On the road again!

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *