Summerar helgen

  • Bildväggen växer.

Tog mig tid här en sen kväll att plåstra upp fler bilder på en av mina väggar, bringar alltid härlig minnen och samtliga bilder har en historia bakom sig. Man får ett varmt välkomnande när man kommer hem och det känns hemtrevligt, de gillar vi. Även på väggen hänger Oskar Kardins medalj från Levi 2017 och Bob Impolas startbib från samma år med autograf. Kul!

  • Säljer och spenderar!

Fick äntligen sålt blixten med trådlös sändare, passade endast nikon och därmed värdelös för mig som nu kör sony. De pengarna gick fort till spenderande, helsicke va dyrt de va med kablar nu för tiden. Lite batterier, ett usb och rivigt kaff för helgens bravader. Fick det fixat på morgonkvisten, var ned till garaget för att lämna lite grejer och hämta bilen. Hem igen för lite förberedelser och förbereda en rejäl brunch. Såg på längdskidåkningen, åt gott och drack kaff. Med det slut, var det dags för nästa uppdrag denna dag.

  • 2 pixlar i kameran men lika glad för de!

Stack upp till 60° Nord en timme innan plåtningen för att köra ett pass själv. Hade bra power i mina övningar och la sista fokus på bålen. Ny musik i lurarna höll mig taggad och blev nöjd med genomförandet.

  • Ju grönare desto bättre 😉

Mja, smaken var väl sådär. Innehöll iallafall mycket nyttigt och perfekt mellanmål när jag är på språng. Ska försöka köra lite smoothies framöver och trycka massa nyttigt, ju tråkigare färg desto bättre för musklerna tänker jag. Hade dåligt med frukt hemma, ja, ja what to do.

  • Började med porträttfoto.

Tyvärr är jag just nu blixtlös och därför får arbeta med dubbla ljuskällor. Gillar ändå effekten utav det, det blir annorlunda och karismatiskt. Bilden ovan är inte klar för leverans, mest för bloggen snabbt redigerad, dock blev den cool och slutresultatet kommer bli 10/10!

  • Plåtandet avslutades med lite mingelfoto vid deras gemensamma pass!

  • Starka tjejer det här på 60° Nord!

  • Low Light focus!

Efter plåtandet vände jag hemåt, la in alla bilder, fräste till en god köttbit på spisen och tog en god middag med datorn. Checkade in på kontoret därefter där blev jag sedan resten av kvällen. Körde på med textsättande av Lager 157-avsnittet och lite finjusteringar. Känns bra där, jag är i fas och nöjd med sista avsnittet. Inte riktigt hunnit landat att den 6 månader långa epoken nu går i graven, får återkoppla om det och lär först se ikapp samtliga avsnitt.

Avsnitten blir liksom ”förstörda” i mina ögon innan de publiceras. Jag sitter och hoppar, stundtals gåshud och med leende vid redigeringen. De första gångerna man kollar igenom är alltid spännande. Men efter ha sett avsnittet 22 gånger tappar det charmen lite, då letar jag bara fel och man blir arbetsskadad. Fram & tillbaka, repetera och se igen, så går arbetsmetoden till.  Så därför brukar jag alltid se ikapp på gamla projekt senare i tid och påminnas av känslan igen! 🙂

  • Get it done and stop complaining.

Blev nattning strax efter midnatt, men hade ändå bestämt mig att köra backintervaller på morgonen innan längdskidåkningen. Det är lätt att komma på ursäkter och anledningar till att inte träna den kalla krispiga morgonen. Man vill hellre ta en lång morgon i sängen..

Men då blir det ingen utveckling här i livet… Körde ett gammalt eminent pass, skippade frukost, steg upp tidigt och stack upp till Valberget. Värmde upp och därefter körde 6 löpande intervaller, lugnade mig för att knät skulle hålla och körde 3 gående för att sedan avsluta med all-in max löpning sista intervallen. 10 stycken gjorda, klappade mig på axeln och vinklade hemåt för soffmyset.

Satte mig framför tv:n med gröt, kaffe och datorn. Redigerade bilder för 60° Nord, finslipade Lager 157 avsnittet och där blev jag fram till 15:00, mycket blev gjort och bra flyt. Gôtt!

Blev inte mycket mer bildtagande idag sen, kära mor klippte till frippen, middag hos mommo och kvällen fortsätter i redigeringens tecken!

Imorgon väntar träning, pyssel, packning och telefonmöte med Ski Classics.

Buckle up people!

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *