Summerar dagarna 2

  • Skidspår i världsklass.

Sent måndag hade jag ett långt telefonmöte med Bryntesson om kommande planer, fram till midnatt diskuterade vi framtidens planer och kommande tävling. När jag ändå satt där och diskuterade, så gjorde jag sista korrigeringen av Ski Classics summering, så den är nu inskickad och publicerad. Smidigt! Fick även förfrågan att klippa ihop hela säsongens highligh, på begränsade 3minuter. Så den är under planering nu också! Redigerade även de tre reklamfilmerna för O-Ringen efter deras önskemål under kvällen, så hade ett riktigt bra flyt under kvällen/natten.

Världsklassigaspår…. kanske inte stämmer riktigt. Iallafall, Adrian bjöd in mig på ett skidpass vid 09 under tisdagen, efter något varv anslöt även Leo & Jonas och vi åkte resten av passet tillsammans. Förhållandena vare väl åkbara, men det var knappt och gick otroligt tungt att harva runt. Lugnt tempo, med några lekinslag som spurter och utforskande av skogen. Lortig snö, brutalt tungt och ingen sol, i 2h körde vi iallafall och det var vi nöjda med. Kan inte alltid få solsken, formen kändes ok och skönt med ett lugnt pass efter intervallerna som gjordes dagen innan.

  • FRÅN BOTTEN TILL SOCKERTOPPEN.

Efter träningen och en god lunch, satte jag mig med arbete inför tävlingen och i skrivande stund uppe i sju filmer under redigering. Så kreativiteten flyter på fint och vi kämpar på! Tog en break där jag knatade över till grannen och fick med han till gymmet. Vi var lite omotiverade, men när vi väl kom dit blev det fart på grejerna och vi kunde lämna gymmet rejält slitna! Snabb kvällsmat innan jag satte mig vid kontoret igen, bra flyt även denna kväll där jag redigerade diverse projekt, designade presentkort och planerade med Bryntesson.

  • Hela säsongen ska redigeras ner till 3 minuter..

Nu när allt material ligger på redigeringsbordet, är filmen 30 minuter lång och det är dags att slipa ner till de bästa gobitarna från säsongen. Blev rätt sent igår, hektisk tisdag medförde även med mycket gjort och det visade sig med nattens sömn. Jag sov till 09:30 och så länge har jag inte sovit på länge. Medvetet att sova länge, så det var skönt att det verkligen fungerade. Åt en enklare frukost iallafall och sedan satte mig vid kontoret för blandat pyssel innan mötet.

  • Möte med Pär Edqvist.

Vid 13:00 kikade Pär in på det planerade mötet över en kaffekopp, vi satt på balkongen och planerade planer framöver. Ett mycket givande och spännande möte, vi planerade photoshoot, bilträffar och lite om nästa projekt 😉 Ser en lång resa och positiv till ett långsiktigt samarbete, härligt! Mötet varade i nästan 3h och vi fick mycket sagt. Delar många värderingar och idéerna var många. Så inom kort kommer får ni hänga med bakom kulisserna vid bildtagningen och starten på en häftig resa!

Dagen går vidare, uppdaterade telefonens spellista och skall nu snart ge mig ut på en löprunda. Blir en blandning av trappintervaller och lätt jobb, fin eftermiddag och solen skiner så man lär passa på.

Hemma sen väntar telefonmöte med Bryntesson och utvärdering där om kommande filmer, redigering av säsongssummering Ski Classics och även slutföra ansökan för bidrag. Så, summa samarium blir även denna dagen fylld till bredden!

Ciao!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *