Summary From The East!

  • Stora koppen och planering.

Efter smidigt tagit sig till storstan med flyget, fann jag mig fram till flygbussen och tog min in till centrum. Gick in på Espresso House och tog en kopp kaffe. Man kunde beställa rivigt, så det var inget att tveka på 🙂 Skrev ner lite inför mötena idag och imorgon, kollade igenom planen för dagarna 2 och egentligen bara tog det lite lugnt.

  • Let your hair down & party!

Mötte upp Morfar Jan så jag fick lägenhetsnyckeln som jag lånar över natten. Lite oklart när jag är tillbaka i Stockholm och det enda som är klart är att dagen blir lång. För just nu är jag på väg mot Norrköping och framme om en kvart. Blir fullt ös från start om jag förstått rätt på Mr. Kent som styrt ihop detta.  Fortsätter skriva på vägen hem igen och summerar upp.. Skrivet 14:15.. .


  • Löpningen mellan möten.

Direkt vid tåget mötte Kent upp mig på tågstation. Vi sprang direkt bort på 1:a mötet och där var det fokus T-W Media. Öppnade upp en kontakt här i Norrköping och fick berätta om vad jag pysslade med som företag. Sedan diskuterade vi 7 personer i mellan om ett projekt där jag inte kan nämna något om. Ett hemligt projekt som ligger endast på projektering om produkt/tjänst och jag får återkoppla om det blir aktuellt senare.

Väl klara där så sprang vi vidare mot nästa möte, snabba byten. Där träffade vi en person inom alpint och vi diskuterade lite smått kring film. Visade även här lite saker jag gjort och egentligen bara öppnade upp kontakten. Diskuterade lite ” branding ” som sponsor till en tävling och hur exponeringen skulle fungera 2018. Hemlighetsfull, ja jag vet. Men får inte skriva ut och Kent läser nog detta 😉

Iallafall, när han lämnat bytte vi bara bord och tog vidare mötet internt i gruppen vi är samlade i. 20 min där vi bollade min vinkel på arbetet, projektering och kalkylering innan jag fick avvika. Eller ja, bytte bord igen och nu sitter och skriver detta blogginlägg bakom dem. De sitter möte med något som inte är aktuellt för T-W Media och därför har jag bytt. Jobbar lite här och planerar framtiden. Mer info följer, skrivet 17:52.

Rörigt, jag vet.
Så är det ibland..

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *