Summa Summarium Sockertoppen

13588786_1571707063132632_1604536418_o

Just ett sånt här brev är just därför man gör Sockertoppen. Man blir så glad och himlans varm i hjärtat av alla dessa barn och ungdomar. Därför så sitter man uppe hela natten och fixar med film, hjälper dom under lägret och drar dom när de går trögt. Fint Alva, vi ser fram emot nästa år också! 🙂

13621444_1571707053132633_1520218077_o

Jag har haft en fantastisk vecka i Idre, Robin Bryntesson och Frida är 2 fantastiska människor som det behövs fler av på denna jord.. Som en förälder sa till oss ” Ni förstår inte hur viktigt det här och och vilken skillnad ni gör ” Nu i efterhand när allt sjunker in, så kommer fler minnen fram och all glädje man fått varit med om. Tröttheten som är nu, den existerar inte.. Jag är så lycklig och glad att få träffa dessa små förebilder, att de övervinner allt just nu!

Totalt hade jag jobbat 120h på 7 dagar.. Klå de om ni kan 😉 … Jag hade gjort om det vilken vecka som helst för dessa ungdomar. Period.

IMAG1000

Nått som varit nice också att komma hem till är mina nya glajjer! Kachinga 😀 Fruktansvärt nöjd och kommer ha dom dag som natt.. Det är så att innan jag stack iväg till Idre så gjorde jag en synkoll, då fick jag äntligen de på svart och vitt. Jag är känslig för solljus och skarpa färger, sen en mindre korrigering på linsen för att få fokus och wolla, man har helt plötsligt HD-Kvalite in real life igen 🙂 Känns riktigt bra och i löv them!
Tackar Mia på LG’s Glasögon i Torsby för det och nu kan man se normalt igen!

Cingklaloa!

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *