Studenten

DSC_0633

  • Björklund hoppar in som medarbetare.

Med lite missförstånd på hur ”riggningen” skulle gå till, så blev jag ensam ståendes med allt nedanför flaket. Nicoking ringdes in och tog sig tid att bära ut från bilen, riktigt tacksam. Sen när han stack in i hallen, ringde jag in min käre vapendragare Björklund, han hade blivit förvarnad dagen innan så han var snabbt på plats. Körde 2 vänder för att få med allt och när allt väl var vid flaket, var det bara o börja rigga.

 

DSC_0634

  • Konstnärligt vacker riggning.

Med elvärken monterade strax under flaket på sidan, slapp jag dom på flaket och kunde bara dra upp kablar. Med ett litet regnskydd över det väsentliga, uppallning på vinterdäcken och fast spända, var vi redo för provspelning. Spelade riktigt bra och nöjd över riggen. Nu var det bara o vänta in studenterna 🙂

 

DSC_0636

  • Mot nya tider.

Gick omkring och träffade många gamla vänner, gratulerade studenter och njöt av goda flashbacks från min egen student. Vädret var uppehåll och glädjen spred sig när studenterna sprang ut. Wow, härligt och se alla dessa glada & goa studenter, så mycket minnen och så mycket glädje man minns. Riktigt kul att få vara en del utav allt med ljud & flak 🙂

DSC_0637

  • Flaket rullar.

Jägermeister, champagne & en himla massa bärs fylldes snabbt längs golvet. Massor av glädje och skratt för att fira järnet på flaket. Musiken spelade kanon, kanske inte spelade högst utåt, men ett jäkla drag på insidan och ingen slog oss i basväg på flaket 🙂 Spelade massa goa låtar, massvis med gånger ” Vi har tagit studenten och en himla massa klassikers 😀 Härligt gäng och tiden sprang förbi.

Efter sista låt, blev jag tackad av flera stycken för bra fest och härligt ljud. Så det blev en lyckad tillställning 🙂

Nu är allt nedplockat och nedställt i förrådet igen, ska ligga lågt ett tag nu innan jag och Adam åker till Rådom för att se fotbollen. Så får vi se hur kvällen eskalerar.

Njut nu alla studenter!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *