Stockholm pre-show

  • 05:27 rise and shine honey.

04:50 ringde alarmet och jag flög upp. Trodde jag försovit mig, men så var inte fallet och jag blev iallafall klarvaken 🙂 Tog en macka, packade matlåda och tog mig mot flygplatsen. Var där i god tid, kunde ta en kaffekopp och ta de lugnt innan påstigning. Fint.

Resan gick bra, bomulls-landet där solen alltid skiner är ju underbart och man drömde sig iväg med god musik.

  • Mr. Cake – Roy Fares ställe.

Blev rekommenderad att testa detta stället och där blev jag sittande ett tag. Drack mer kaffe, smoothie osv och kunde jobba lite innan ”fikaruschen” slog till och stället blev snabbt fullt.  Fixade lite med tackkort för Gabriel Thorn, skrev lite på planen inför mötet med O-Ringen och hade ett kort telefonmöte med Dennis Rådström.. Skönt att ha en liten mellanlandning här, innan mötet vid 13:00 och sedan dra ut direkt till Nynäshamn. Ska filma inför studion, men inte fått mycket information ännu om det.

Detta skrevs vid 11:00 och fyller på resten så småningom.

  • Kommer Tove ta hem totalsegern i år igen?

Hade ett så intensivt och bra möte, att jag glömde ta en ”Groupie-bild” från allt. Vi lärde känna nya marknadschefen, tankar & planer bollades, brainstormade och diskuterade hur vi skulle lägga upp veckan. I nästan 2h höll vi låda på mötet, jag gick inte därifrån med en enda fråga och kändes som vi fått med allt. Tackade adjö av Thomas som gjorde sin sista dag idag och kanske ses vi igen på nya samarbeten & uppdrag hos nya arbetsgivaren. Viktor som är anställd av mig delade bra tankar, idéer och planer, en ung kreativ kille och jag tror samarbetet kommer bli helt fantastiskt. Vi ska även arbeta nu på 10 MILA fast på olika platser.

När vi var klara med mötet, blev jag väldigt påmind av hur litet Torsby är. Absolut inget negativt, men wow, Stockholm när folk slutar arbetet, är ett stim av folk överallt och smått kontrollerat kaos. Sicksackade mig igenom folkmassorna och tog mig så småningom till pendeltåget Nynäshamn.

  • Studio 10 MILA är igång,

När jag funnit mig ut till arenan, var det inte många sekunder innan man direkt var i arbete. Lämnade av mig väskan, bytte om och mötte upp Mårten Frendeliu. Jag fixade fram en kamera, ställde in den efter mina önskemål och sedan stack vi iväg direkt på reportageinspelning. Vi mötte upp ett gäng från Östersund som slagit ihop jämtländska klubbar till Jämtland United och vi spelade in ett reportage där lite snabbt. Inte många sekunder slösades, då med minsta möjliga marginal låg reportaget ute i livesändningen och lugnet var återställt. Mer om allt sånt här kaos och inside information från vad som händer bakom kulisserna, får ni i nästa blogginlägg 😉

Iallafall, jag och Mårten rekade området, gjorde några intervjuer och kikade in vid studion en snabbis. Hälsade på samtliga i produktionsteamet och härligt att se många kära ansikten igen. Imorgon går vi i ”krig” tillsammans, spännande 😀 Iallafall, smög bort till mitt hotell så småningom och kastade in väskan snabbt, tvungen få käk. Med maten kirrad, gick det över till förberedelser, packning och lite snabbt skriva allt detta.

Så ska göra klart det sista, duscha och sedan hoppa i kojs. Imorgon ska jag vara på plats vid 09 och sedan är det Rock n’ Roll i minst 24h. Ett summerat blogginlägg kommer på söndag kväll! Håll utkik folkens, för nu kör vi, bara att börja ladda och jag är redan taggad 😀

Kodel, todel!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *