Stockholm en snabbis

  • Please remain seated, you have nowhere to go anyway.


Pilotens ord när vi lämnade Hagfors efter den korta turen över till grannbyn. Gårdagen var en liten ” catch up ” dels med företaget men också personligen. Plockade massor, mejlade, besökte farmor och allmän strukturering. Alltid skönt med att ha allt hemma ” nollat ” och redo för nästa äventyr. Hann med en kort cykeltur igår också, skönt väder och roligt att skita ner sig lite. Bra paus i vardagen.

Hade även telefonmöte med Anders ” Järnmannen ” Olsson om en produktion tillsammans med SWEARE. Rent ärligt, diggar jag Anders  rejält och hans positiva & mäktiga attityd. Ett fint samtal senare hade vi bokat in en träff hemma hos Anders kl 10 på Fredag. En kortare intervju ska göras och ett träningspass skall filmas ute i området kring Hagfors. Jag har stor respekt för Anders och ser fram mot 1/2 dag med järnmannen.

Nästa äventyr är igång redan nu. Sitter och skriver det här inlägget strax efter ha lämnat Hagfors 06:40. Väl på plats vid Arlanda ska jag tanka upp detta inlägg, ta mig in till city och ta en rejälare frukost. Vandra runt i staden lite för att väcka gamla minnen från min tidigare livsperiod i Stockholm. Möta upp morfar Jan för nyckel till lägenheten jag lånar och efter lunch bege mig mot Norrköping på ett möte som är uppdelat i några olika projekt.

Kommer en summering ikväll, antagligen sent när jag är på plats hemma igen och tid att blogga. Spännande.

Hello Stockholm

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *