Stakar-Onsdag!

  • 02:21 – Textar ” På Läger Med Lager ”

Kanske inte optimalt att sitta texta såpass sent på natten, men hade bra flöde och energin var ändå fokuserad. Så jag kom riktigt långt och klarade 90% av allt textande, så kunde lägga mig nöjd efter kvällens arbete och nu verkligen ligga i fas med avsnittet.

Under morgonen fortsatte jag redigera avsnittet, mejla, telefonsamtal och pyssla allmänt i företaget. Vid 12:00 behövde jag en liten paus, hur tar jag en paus? Jajemän med träning.

  • Tar en runda stakning!

Åkte ut till Utterbyn för att dra ut på tiden, hade P1 dokumentär i lurarna och tiden gick fort under timmen jag spenderade där ute. Kroppen kändes bra och pulsen stabil, så var verkligen en härlig känsla att vara ute igen på en längre tur. Stakade på i ganska hög marschfart, var ute i totalt 2h och sista timmen jagade jag höjdmeter. Åkte upp så småningom till stadion där jakten fortsatte, körde även in olika impulser av olika längd och intensitet. Bra att ta in såna impulser långt in i passet och få variation i stakningen.

Tyvärr gav ena luren upp, attans, jag som smällt på discolistan och ville pumpa på. Men jag hackade på och fullföljde min plan, gôtt.

  • Berättarröst spelas in för avsnittet.

Efter träningen åt jag mat och tog en mikropaus. Sen spelade jag in en berättarröst, den lilla som behövdes och jag satte den på första inspelning. Attans va säker jag blivit på de.. Skoja 😉

Kvällen blir pysslande, jag har fått paket från dbakuten.se och ska börja med bilen här ikväll. Blir grymt spännande att sätta igång och massor av bilder  kommer imorgon.

Även skickat design förslag till Johan med tejpningen av Audin, som det ser ut kommer den tas in på tejpning till veckan. Också spännande!

We stay in touch!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *