Staka på!

Staka på!

  • Den vackra sidan av dagen!

06:30 stod larmet på, tur var väl de att jag vaknade 06. Gillar inte larm och vanligtvis brukar jag la vakna innan ändå. Lite halv seg, men kom igång efter enklare frukost och kaffe. Stack ned till vallatrailern vid 07 och började filma från skidtesterna. Testerna gjordes direkt på morgonen och vi bjöds på fantastiskt ljus.

  • Magiskt ljus, fullständigt magiskt.

Filmade lite smått vid skidtesterna, tog mina klippbilder och så småningom gav mig tillbaka till vallatrailern för att byta kameror. Tog en kaffe där och sen tillbaka till spåret för att plåta/filma damernas passeringar.

  • Britta Johansson Norgren var stark idag.

Tyvärr så har FIS kommit med en otroligt löjlig regel, i mitt tycke iallafall. Diagonalzoner där man endast får gå med diagonal teknik. Det känns mer som bestraffning samtidigt som en bromsning av utvecklingen i skidåkning. Britta tog ett stavtag fel och blev tilldelad gult kort. Kanske inte låter farligt, men det är något som hänger med hela säsongen och kan istället straffas i Ski Classics. Jätte löjligt efterspel med det hela, men orkar inte skriva ut allt. It’s a part of the game, bara gilla läget och blicka framåt.

  • Elin Mohlin var stabil under dagen.

  • Plåtade lite reklambilder efter målgången.

Mellan damernas målgång och herrarnas start spatserade jag hem på en snabbfika samt redigering av bilder. Skickade iväg de för publicering och sprang ner igen för att möta herrarna.

  • Marcus tryckte på tappert.

  • Anton grävde djupt men gav allt enligt egna kommentarer.

  • ”Ska bli gôtt med längre distanser” Emil Persson.

  • Andreas tillsynes stark i spåret, men mindre nöjd med resultatet.

  • Tackar och bockar för denna gång!

Spatserade hem efter tävlingen och därmed checkar ut från Lager 157 Ski Team. Känns lite overkligt, i nästan ett halvt års tid har jag följt gänget och haft en fantastisk tid tillsammans. Utmanande, spännande och väldigt kul tillsammans. Troligen är det nog inte sista gången ni ser mig i denna roll, vi får se vad tiden utsäger och stänger igen detta kapitel iallafall 🙂

Hemma i stugan redigerade jag några bilder, skickade iväg dom och därefter städade allt i rekordfart. All kamerautrustning är nedpackad och än en gång sorterad för nästa uppdrag. I löpet av eftermiddagen åker jag mot Östersund, där ska jag möta upp Bryntesson och påbörja nästa produktion. Vi ska skapa en film inför anmälan till Sockertoppen 2019 samt högst troligen, hitta på något mer tok 😀 Som i vanlig ordning.

Jag tar en bloggpaus imorgon och återkopplar på måndag!

Tills vidare folkens, hade!

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *